Annonce:
Campstuff
Annonce:
Valsugana Camping
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
HinshøjCaravan728x90
Le Palme Camping
Bije728x90
Bije728x90
HELÅRSCAMPISTERNE

Hola Spanien – regn, sne & sol på en uge
Anaja Robanke, fotograf og grafiker bor og arbejder i sin autocamper Bumle rundt om i Europa:
– Solen skinner på Bumle og jeg i skrivende stund. Vi har bevægede os fra gråt trist regnvejr i Danmark til Schweiz med sne i bjergene, hvorefter vi nu er i solskin i Spanien. Der var en sagde til mig ”nååå, så skal du ned sammen med alle pensionisterne” og jeg må da sige, jeg trækker gennemsnitsalderen ned på de forskellige pladser hvor jeg camperer, sagt med et smil på læben!

Læs Anjas seneste reportage her: http://campingbladet.1kcloud.com/edlv_sdngb/#18

Anja Robanke