Annonce:
Annonce:
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
Camping Del Sole
Camping Kim
Kronjyllands Camping & Marine Center
Reimo

I oktober måned 2019 fik Peer Neslein sin første Knaus campingvogn, nemlig en Südwind 500 PF (2020 model), som han fortæller om i nedenstående film.

I løbet af de sidste 4 måneder er det blevet til et par vinterture bl.a. til Beitostølen i Norge med Signe, på Workshop med Lisbeth og Helårscampisterne på Storebælt Camping, på flere testture med campingvognen og senest en vintertur med Lisbeth til Zell am See området i Østrig sammen med Østsjællands Camping Center, som arrangerer vinterture i Østrig for deres kunder hvert år.

På den sidste tur oplevede Lisbeth og Peer Neslein ned til -15 graders frost, uden at det ændrede noget på indetemperaturen på 21-22 graders varme i vognen.

Peer Neslein fortæller:
Jeg har med vilje valgt at denne vogn skulle være med blæservarme for at vise andre campister at de sagtens kan klare sig med blæservarme om vinteren. Centralvarme er det bedste, men det minder mig om biler hvor jeg altid kører med automatgear, men jeg kan da også sagtens køre med manuelt gear. Det er lidt det samme med centralvarme contra blæservarme. Det ene er nemmere og mere behageligt end det andet. Men begge dele fungerer.

I filmen fortæller Peer Neslein bl.a. om den specielle indretning og om noget af udstyret i vognen.