Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
HinshøjCaravan728x90
https://campingferie.vti.it/
JPCARAVAN
https://campingferie.vti.it/
GudhjemCamping

Peer Neslein fortæller:
I samme år som min bror Jann og jeg havde været de første på Nordkapp med en campingvogn om vinteren, besluttede jeg at vi skulle tage vores familier på en sommertur til Nordkapp. Så 2 gange til Nordkapp samme år. Det er ikke så ringe endda.
Vores søn Rasmus kørte med sin kæreste i en Hyundai Santa Fe med en T@B på krogen. Signe kørte i sin Hyundai Santa Fe med en TEC på krogen. Hendes kæreste Niclass stødte til i Trondheim. Min bror Jann og hans kone Anne kørte i en Bürstner autocamper, mens Lisbeth og jeg kørte i vores Hyundai Santa Fe med vores Kabe Safir 590 på krogen. Så det var vist det man kan kalde et mindre pænt selskab.
Ruten nordpå gik op gennem Norge med afstikkere til Geiranger fjorden, Ørnevejen og Trollstigen og videre ad E6 til Nordkapp. Hjemturen gik ned gennem Sverige ad vej 45 (Indlandsvejen).

Udrejsen


Hjemrejsen


Geiranger fjorden og Ørnevejen ligger tæt på hinanden.


Trollstigen med de mange hårnålesving


Lisbeth og Peer Neslein ved deres Kabe Safir 590