Annonce:
NORDKAPP
D-DAG
Tornby Strand
Campstuff
Annonce:
Tornby Strand
Bije728x90
D-DAG
UnionLido
HinshøjCaravan728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
HELÅRSCAMPISTERNE
NORDKAPP

Peer Neslein: Turen blev kørt i min Nissan Patrol 2,9 turbo diesel og en Bürstner campingvogn som var en ideel rejsevogn. Jeg kørte turen med min bror Jann. Min ven Jens Okking indtalte speaken til filmen.

Ruten gik op gennem Norge over Valdresflya til Geirangerfjorden, Ørnevejen og Trollstigen og derpå videre ad E6 til Nordkapp, mens hjemrejsen foregik gennem Norge, en bid af Finland og resten af vejen ned gennem Sverige fra Karesuando til Polarcirklen ad vej 45 ved Jokkmokk videre til Storfossen. Herfra ud til E4 med kurs mod Helsingborg.

Geirangerfjorden

Nissan Patrol 2,9 med Bürstne

Trollstigen med de mange hårnålesving er en oplevelse

Polarcirklen på Saltfjeldet