Annonce:
Annonce:
Reimo
Camping Kim
GudhjemCamping
Campingbladet
PIANI DI CLODIA
Camping Del Sole
HinshøjCaravan728x90
JPCARAVAN
Kronjyllands Camping & Marine Center

Peer Neslein: Turen blev kørt i min Nissan Patrol 2,9 turbo diesel og en Bürstner campingvogn som var en ideel rejsevogn. Jeg kørte turen med min bror Jann. Min ven Jens Okking indtalte speaken til filmen.

Ruten gik op gennem Norge over Valdresflya til Geirangerfjorden, Ørnevejen og Trollstigen og derpå videre ad E6 til Nordkapp, mens hjemrejsen foregik gennem Norge, en bid af Finland og resten af vejen ned gennem Sverige fra Karesuando til Polarcirklen ad vej 45 ved Jokkmokk videre til Storfossen. Herfra ud til E4 med kurs mod Helsingborg.

Geirangerfjorden

Nissan Patrol 2,9 med Bürstne

Trollstigen med de mange hårnålesving er en oplevelse

Polarcirklen på Saltfjeldet
Andre har også læst