Annonce:
Campstuff
Annonce:
Østsjællands Camping Center
JPCARAVAN
PIANI DI CLODIA
Bije728x90
Campstuff
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
HELÅRSCAMPISTERNE
DANESE
Kronjyllands Camping & Marine Center
https://campingferie.vti.it/

Peer Neslein: Turen blev kørt i min Nissan Patrol 2,9 turbo diesel og en Bürstner campingvogn som var en ideel rejsevogn. Jeg kørte turen med min bror Jann. Min ven Jens Okking indtalte speaken til filmen.

Ruten gik op gennem Norge over Valdresflya til Geirangerfjorden, Ørnevejen og Trollstigen og derpå videre ad E6 til Nordkapp, mens hjemrejsen foregik gennem Norge, en bid af Finland og resten af vejen ned gennem Sverige fra Karesuando til Polarcirklen ad vej 45 ved Jokkmokk videre til Storfossen. Herfra ud til E4 med kurs mod Helsingborg.

Geirangerfjorden

Nissan Patrol 2,9 med Bürstne

Trollstigen med de mange hårnålesving er en oplevelse

Polarcirklen på Saltfjeldet