Annonce:
Campstuff
Annonce:
https://campingferie.vti.it/
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
https://campingferie.vti.it/
JPCARAVAN
Campstuff
Kronjyllands Camping & Marine Center
DANESE
PIANI DI CLODIA
HELÅRSCAMPISTERNE
Bije728x90

PB Autocamper har netop modtaget den spændende Weinsberg “Pepper” CaraCompact 600 MEG autocamper.

Weinsberg ”Pepper” er bygget på Peugeot 2,2 og udstyret med en motor på 165 hk. Denne camper er spækket med udstyr såsom Fører- og passagerairbag, Elektrisk justering og opvarmede sidespejle, justerbart passagersæde – højde, Klimaanlæg i førerhus – manuelt, drejbare Pilotsæder for fører og passager, Beklædning på sædekasse, Tempomat – Fartpilot, isoleret og opvarmet spildevandstank, Myggenet i kabinedør, MidiHeki 700*500 mm, Pioneer all-in-one Navigation inkl. Radio og Bakkamera, DAB+ / FM Antenne, lakeret kølergrill, Head Up-Display, 16” Alufælge, Rat og gearknop i læder, oplukkelig vindue i front/top, Ombygning fra enkeltsenge til dobbeltseng, Garagedør i venstre side, Truma iNet-system, CP Plus betjeningspanel til varmeanlæg, Ambientebelysning, 2 x USB stik (siddegruppe & seng), Oyster 80 Premium Antennesystem med 21,5” TV, TV-Holder, BWT-Vandfilter, Stikdåse i garage, Dæktryksmåler.

PB Scandi-Mobil A/S
Industriparken 16
8961 Allingåbro
Tlf.:  86 48 15 81

info@pb-autocamper.dk

www.pb-autocamper.dk