Annonce:
Annonce:
Bije728x90
Reimo
https://campingferie.vti.it/
DANESE
https://campingferie.vti.it/

I august måned 2019 fik Peer Neslein fra Campingferie.dk ideen til Facebookgruppen “Helårscampisterne” og 3 måneder senere var Helårscampisterne en gruppe med ca. 900 familier som medlemmer.

I weekenden den 15.-17. november 2019 havde Peer arrangeret en Workshop Nr. 1 på Storebælt Camping, da han syntes det kunne være hyggeligt at mødes med nogle af medlemmerne og udveksle erfaringer, Tips og Tricks.

Lodtrækning af flotte lamper fra Campingagenten.dk

24 familier meldte sig til, fordelt med 19 familier med campingvogne og 5 familier med autocampere. Den ene autocamper var en svensk familie som ligeledes havde meldt sig ind i den gratis gruppe på Facebook.

Dejligt at se nye generationer af campister. Her er det Jesper og Kristine med deres datter Caroline i barnevognen. Peer skulle lige genopfriske en køretur med en barnevogn.

Erfarne campister deler gode råd, tips og tricks.

Peer kalder iøvrigt også arrangementet på Storebælt Camping for “Cold Spain” i relation til windsurferne som kalder Klitmøller ved Vesterhavet for “Cold Hawaii”.

Som nævnt foregik arrangementet hen over en vindblæst weekend med nok regn til alle, men nu var det jo Helårscampister, nye som erfarne, der ikke frygter hverken havet eller vejret.

Film nr. 1: Peer Neslein prøver fortelt til Helårscampister på WorkShop nr. 1 på Storebælt Camping
I filmen her prøver Peer Neslein et fortelt som han mener vil være ideelt til helårscampister, da det kan bruges hele året – uanset hvordan vejret er. Yderligere information om Isabella Universal 360 Dawn finder du på www.isabella.net

Film nr. 2: Helårscampisterne holder WorkShop nr. 1
Signe Neslein har lavet filmen fra WorkShop nr. 1.
Filmen viser hvordan det gik på Helårscampisternes første WorkShop på Storebælt Camping som Peer valgte at kalde Cold Spain.
Bliv gratis medlem af Helårscampisterne på Facebook: https://www.facebook.com/groups/28847…