Annonce:
Annonce:
https://campingferie.vti.it/
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
Campstuff
Kronjyllands Camping & Marine Center
GudhjemCamping

Populær indretning er tilbage efter 8 år

I 2012 kunne du få en Sprite Super 450 CF. Året efter udgik den af programmet. I årgang 2019 vendte den tilbage i den nye Mondial serie. Og i årgang 2020 flytter den til Alpine Sport serien.

Alpine Sport 450 CF er nyeste version af Sprites klassiske 5 m vogn med fransk soveværelse og rundsiddegruppe. I 2020 er den indvendige længde på 469 cm, i den gamle udgave var den på 474 cm. Og bortset fra fornyelse af design, teknik og udstyr, er de to modeller stort set ens. I 2020 udgaven er, som altid, veludstyret og altid tilpasset til tidens behov og ønsker. Alpine Sport 450 CF er den eneste model i serien som har siddegruppen bagerst i vognen. Derfor er den, som den eneste, ikke udstyret med Sun-Roof i fronten.


Nøgletal på Alpine Sport 450 CF. Både dobbeltseng og evt. opredning, dækker de flestes behov. Med en lasteevnen på 425 kg er der gode muligheder for en evt. nedvejning af totalvægten. Kontakt din lokale Sprite forhandler for nærmere information.


Når du står i døren, går du direkte ind i opholdsrummet. Der er faste læsespots i alle hjørne i rundsiddegruppen. Læg også mærke til magasinerne. Du kan nemlig også åbne til magasinet ved at åbne fronten.


Rundsiddegruppe bagerst i Alpine Sport 450 CF. En opredning her måler 206 x 146/138 cm. Vil du have siddegruppe med Sky-Roof forrest og fransk soveværelse, så vælg en Alpine Sport 470 CF.


Køkkenblokken står modsat døren med køleskabet under bordet.


Køkkenbord. Læg mærke til væggen rundt om køkkenvinduet.


Åbne overskabe.


Dørside, bl.a. med teknikpanel over døren og lys over klædeskabsdøren.


Soveværelset med fransk seng. Madrasmålet er på 200 x140 cm.


Det todelte toiletrum.


De fem modeller i Sprite Alpine Sport serien.

Sprite sælges i Danmark af 3 forhandlere
Læs mere om udstyr, indretning og forhandlere på http://www.spritecaravans.dk/

Tekst & foto: JPR
Grafik: SWIFT GROUP
©www.campingferie.dk