Annonce:
Kabe King Selection
Annonce:
INTERCAMP

Peer Neslein fra Campingferie er på Campingtur i Tyskland hvor han bor på en campingplads ud til Elben som han fortæller om. Peer  besøger også Neuengamme koncentrationslejren øst for Hamburg fra 2. verdenskrig. På turen kører han i en Caravelair Artica 496 Family (se selvstændig film) ligesom han medbringer et luftsolsejl Kampa Dometic Sunshine Air Pro 500 (2020 model) (Se selvstændig film).
I denne film besøger han Neuengamme koncentrationslejren fra 2. verdenskrig, som bl.a. producerede mursten til genopbygning af Hamburg.
Se filmen og hør Peer fortælle historien om hvordan der blev arbejdet i lejren.
 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk