Annonce:
Annonce:
Camping Aalborg 2020

Hvis du ikke bruger din campingvogn eller autocamper i vinterhalvåret skal du tappe vandet af vognen. Dette skal ske før frosten sætter ind, så du undgår frostsprængninger, hvilket mange først opdager når sæsonen starter og de fylder vand på vogn i foråret.

Nogle vogne er udstyret med en frostsikring som automatisk åbner for vandet når temperaturen falder til 3 grader, altså lige før frysepunktet. Det er en god ting, men det kan betyde at der kan stå vand tilbage i vandhaner som nemt frostsprænges.  For at sikre at alt vand kommer ud skal man have åbnet sine vandhaner.
Husk også at tømme vandtanken på toilettet hvis det er udstyret med selvstændig tank.

Campingferie.dk har fremstillet 2 film som fortæller om aftapning af et Truma anlæg og et Alde anlæg.

Se filmene her:

Truma system

Alde system

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk