Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:

GoCamp solcellen fra Camper.dk er på 120 watt og indlader også i vintermånederne.

Hvis du har batteri i din campingvogn tjekker du det sikkert løbende gennem vintermånederne. Måske sker det i forbindelse med en vintertur, men har campingvognen stået stille et stykke tid, er det altid rart at tjekke hvordan det har det. Hvis du ovenikøbet har en eller flere solceller på taget er det jo rart at vide om de indlader i vintermånederne.
Peer Neslein fortæller:
Nu bruger jeg jo min campingvogn hele året, men der kan selvfølgelig være en periode på nogle uger eller en måned hvor den ikke er blevet brugt og så er det altid spændende at besøge campingvognen og tjekke batteriet.

Jeg har en 120 watt solcelle på taget og det er rart at konstatere at batteriet har 13.3 volt. Så selv om der ikke er meget sol og lys, sker der en mindre løbende indladning.

 

Det er dejligt at konstatere at campingvognen er klar til afgang. Den skal bare have vand på, tændt for varmen og have mad i køleskabet – så er jeg på farten igen.

Hvordan har dit batteri det?
Send en mail til peer@campingferie.dk

Se film her:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk