Annonce:
Annonce:

Det måtte jo komme og det gjorde det så nu. Det første vinter lufttelt fra Kampa Dometic fremstillet til vintercamping.

Teltet kan klare ned til -20 grader og det er specielt vinduerne der er udsatte når man pakker et vinterfortelt sammen. Men da det kan klare -20 grader vil det være en god rejsekammerat i Danmark og andre rejsemål længere væk så længe man holder et vågent øje med termometeret, specielt når man pakker sammen.

Med teltet følger bl.a. termoloft, stålstøttestænger, stormstropper, tarzanpløkker og en håndpumpe som du nemt pumper forteltet op med. Man pumper kun et sted da teltet er et såkaldt single point.
Med Kampas Winter fortelt er du sikret, hvis naturen vælger at overraske dig med masser af snevejr.

Med en dybde på 180 cm og en bredde på 260 cm giver forteltet plads til bord og et par stole og en lille varmeovn vil nemt kunne varme det op, så frokosten kan nydes i forteltet, måske i skjorteærmer.

Teltet findes i 2 højder 235-250 cm og 250-265 cm så det kan anvendes af både campingvogne og autocampere da teltet er udstyret med flere vulste til teltskinnen på en campingvogn eller teltskinnen på en tagmonteret markise på en autocamper.

Se filmen her:
 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk