Annonce:
Campstuff
Isabella Lufttelt
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
INTERCAMP
Valsugana Camping
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
HELÅRSCAMPISTERNE
Bije728x90
UnionLido
Østsjællands Camping Center

Caravan Salon Düsseldorf: 10 autocampere og smart tilbehør fra Wecamp


Platinum Selection er et udstyrstrin som findes hos tyske Knaus. I 2020 finder du Platinum modeller i Knaus Van TI, Knaus Sky TI, Knaus Sun TI og Knaus Van I serierne. Vi ved p.t. ikke hvilke modeller der kommer til Danmark. Men vi ved, at denne Knaus Sky TI 700 MEG er bestilt hjem af PB Autocamper.


Her ser I siddegruppen i den nye Sun Living S 70 SL. En Sun Living SL har altid et soveværelse med enkeltsenge over en hækgarage. Sun Living bygges af Adria og sælges som indstigningsmærke i flere lande, også i Danmark.


Denne Rapido 656 F er en af de nye modeller i 2020 programmet. Den har et stort og åbent opholdsrum og et soveværelse med en Queens Bed ved siden af et toiletrum med brusekabine. Bemærk, at du kan komme op i sengen fra begge sider.


Carado I 338 er en ny helintegreret camper med en totallængde lige under 7 m. Indretningen traditionel, men føles alligevel meget mere åben og rummelig end tilsvarende modeller. Der er også kommet en delintegreret udgave af samme indretning. Den hedder Carado T 338.


Adria har opdateret deres helintegrerede Sonic modeller. Her ser du den reviderede siddegruppe med sort læderbetræk i Sonic 710 DL Supreme.


Vi viser også lidt flere af de nye kassevogns autocampere. De første tre er alle under 6 m. lange. Den første er denne Hobby Vantana K60 FK som blev opdateret sidste år. Den fortsætter derfor uændret i 2020.


RoadCar modellerne er i 2020 bl.a. opdateret med et nyt og større kompressorkøleskab. Her ser du RoadCar R 600, en af de mellemste modeller i programmet.


I den opdaterede udgave af Weinsberg CaraTour 600 ME er der bl.a. kommet nye overskabe med hylder og indirekte lys i soveværelset. Læg mærke til at der er senge på langs.


Der er også senge på langs i den store Bravia 636. Sengene er lidt højere end i andre kassevogne. Til gengæld er der to brede trin op til dem.


I den nye Adria Twin Supreme 640 SGX kan sengene hæves og sænkes elektrisk. Det gør det let at udnytte den bagerste del af camperens lastrum maksimalt.

Udstyr fra Wecamp


Her er noget praktisk tilbehør som kan bruges i de fleste autocampere og campingvogne.

Både på standen, på skovtur, til sport eller koncert (festival) m.m. Wecamp Beach er en praktisk transportvogn som kan klappes helt sammen. Foldet ud fylder den 109/79 x 52 x 71 cm. Under transport kan den bære 45 kg last, og den vejer selv 11,5 kg.


Når vognen er tømt for last, kan den foldes ud som en strand- eller liggestol. Den kan bære personer op til 100 kg.


Er du kommet til at holde, eller opholde dig et sted hvor der mangler lidt læ? Wecamp Pop-Up læskærm er en nemt og hurtig måde at få sig noget læ. Pop-Up har tre fløje der hver er 1 m bred og de er alle 113 cm høje. Læskærmen er gennemsigtig og kan foldes helt samme når den ikke skal bruges.


Moderne madlavning kræver ofte gang i flere pander på én gang. Wecamp har en model som er inddelt i tre praktiske rum. Så kan du stege bacon, æg og brunch pølser på samme tid. Læg også mærke til den flotte luksuskedel i baggrunden.


Hvis du mangler musik eller radio på turen, har Wecamp denne lanterne med en Bluetooth højtaler i toppen. Du styrer den med en app fra din Android eller iPhone. Find udstyret hos din nærmeste forhandler. Besøg evt. www.camper.dk for mere information.

I næste afsnit skal du se mere om den nye Adria Astella.

© www.campingferie.dk