Annonce:
Annonce:

Caravan Salon er verdens største campingudstilling og gennemføres i Düsseldorf i Tyskland hvert år. I år er det udstilling nr. 58.

Her kan du se 2.100 fritidskøretøjer (campingvogne og autocampere m.m.) i de 12 haller på et areal der dækker 214.000 kvadratmeter. Her udstilles 130 forskellige mærker af campingvogne og autocampere. Derudover kan du finde alt indenfor camping og outdoor fra 646 udstillere fra 31 lande.

Peer Neslein fra Campingferie.dk har gået en tur gennem alle udstillingshallerne med et filmkamera for at give dig et indblik i den kæmpe store fritidsudstilling.

Peer Neslein har selv besøgt Caravan Salon de sidste 20 år.
 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk