Annonce:
Annonce:
Camping Italy
JPCARAVAN
Camping Del Sole
Østsjællands Camping Center
Le Palme Camping
Reimo
Kronjyllands Camping & Marine Center

Weinsberg CaraCore 700 MEG

Uden at have set alle nyheder for den kommende sæson, er den største 2020 nyhed fra tyske Weinsberg nok de nye helintegrerede modeller. Når vi ser på de første pressebilleder, er der god grund til at glæde sig. I Tyskland ligger priserne for de delintegrerede Weinsberg modeller på samme niveau som de øvrige indstigningsmærker. Mere interessant er det, ud fra de billeder vi har set, at de nye modeller har flere interessante og praktiske detaljer samt en god møbelfinish.


Weinsberg CaraCore 700 MEG er indrettet med siddegruppe og sænkeseng forrest. Køkken med køleskabet ved indgangsdøren i midten, herefter et stort toiletrum og bagerst enkeltsenge over en hækgarage. Interiøret hedder Tiberino og tekstilerne Stone Wather.


Sænkesengen over førerpladserne er standard i alle modeller. Den har et madrasmål på 190 x 150 cm. Opredning i siddegruppen er også muligt. De tekniske data er stadig kun for de viste pressemodeller. Weinsberg udgiver de gældende brochurer og tekniske data sidst i august på Caravan Salon Düsseldorf.


Soveværelse med enkeltsenge over hækgaragen. Læg mærke til de praktiske skot over sidevinduerne.


Toiletrummet er todelt med brusekabine i førersiden og resten overfor. Der kan lukkes af til både opholdsrum og soveværelset.


Detaljer på den viste pressemodel.


Grundrids på de nye CaraCore modeller.
Var har flere detaljer om de viste campere når vi besøger Caravan Salon Düsseldorf.

Se mere om Weinsberg på www.weinsberg.dk

Foto: Weinsberg pressebilleder (Knaus Tabbert GmbH)
Tekst: JPR
© www.autocamper-nyt.dk