Annonce:
Campstuff
Tornby Strand
D-DAG
NORDKAPP
Annonce:
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
NORDKAPP
D-DAG
UnionLido
Kronjyllands Camping & Marine Center
HinshøjCaravan728x90
HELÅRSCAMPISTERNE

Franske Caravelair har fået et rigtig godt fodfæste på det danske marked gennem de sidste år. Til 2020 sæsonen rykker Caravelair atter en klasse op takket været den nye topmodel Caravelair Allegra Optima 560 som er en campingvogn fyldt med luksus og udstyr.

Peer Neslein fra Campingferie. dk har været i Frankrig sammen med Peter Outzen fra Campingagenten.dk som er agent for Caravelair i Danmark, for at se nærmere på de nye Caravelair 2020 modeller i campingvogne. I denne film handler det udelukkende om den nye topmodel Caravelair Allegra Optima 560 som er en spændende nyhed.

Se filmen her:

Se mere her: http://www.campingagenten.dk