Annonce:
Campstuff
Annonce:
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
Bije728x90
Campstuff
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
JPCARAVAN
Bije728x90
HELÅRSCAMPISTERNE
Østsjællands Camping Center
Valsugana Camping
Le Palme Camping


Isabella Wind Screen Mega Granite

Til 2020 sæsonen står Isabella klar med et nyt læsejlskoncept til fastliggere.

Læsejl og havelåge til fastliggere

De nye Mega 4- og 6- fløjet læsejl har begge megastel og kommer med et nyudviklet Stabilo System Mega. Det nye Stabilo System gør det nemt for fastliggeren at slå græs, sætte flere læsejl sammen og giver ekstra stabilitet til læsejlet. Til de nye læsejl introducerer Isabella også en matchende havelåge.

Borde til enhvert behov

Sidst men ikke mindst kommer der to nye campingborde til Isabellas møbelserie. Et letvægtsbord, LIGHT WEIGHT TABLE, til rejsecampisten og et spisebord, CAMPING DINNER TABLE, til fastliggeren. Begge borde kommer i to størrelser og er udviklet med en konstruktion, der giver ekstra god benplads.

Se mere på www.isabella.dk