Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Bije728x90

2020 WEINSBERG CaraCompact EDITION [PEPPER]

Weinsberg fortæller i en pressemeddelelse
Med 1.300 solgte enheder i 2018 er den delintegrerede WEINSBERG CaraCompact EDITION [PEPPER] ikke kun den mest solgte autocamper i Tyskland, men i hele Europa.


Weinsberg fortæller at udstyrsniveauet er ekstra højt. F.eks. har begge Edition-modellerne (600 MG med dobbeltseng på tværs og 600 MEG med enkeltsenge i soveværelset) har en stærk 160 HK motor. I førerkabinen er der bl.a. automatisk klimaanlæg, Radio all in one navigations system, højdejusterbart passagersæde samt to armlæn og integrerede nakkestøtter på begge førerstole.


I bodelen har Edition-modellerne f.eks. isoleret og opvarmet spildevandstank, Truma iNet-system og i CaraCompact EDITION [PEPPER]600 MEG får du også mulighed for at ændre enkeltsenge til en dobbeltseng på tværs. Vi forventer at kunne fortælle om de danske 2020 specifikationer når vi kommer til Caravan Salon 2019 i Düsseldorf.

Se mere om Weinsberg autocampere og find forhandlere på www.weinsberg.dk

Foto: Weinsberg pressebilleder (Knaus Tabbert GmbH)
© www.autocamper-nyt.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk