Annonce:
Annonce:
Bije728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Italy
Le Palme Camping
Østsjællands Camping Center
HinshøjCaravan728x90

Isabella fortæller i en pressemeddelelse

Isabella AIR lufttelt

Hos Isabella er vi klar til 2020 sæsonen med en nyhed, der nu sætter helt nye standarder indenfor luftfortelte. Det nye Isabella AIR lufttelt bliver det første lufttelt på markedet, der er lavet i et åndbart og gennemfarvet materiale, som holder teltets farver smukke.

I det nye luftfortelt fra Isabella kombinerer vi de bedste erfaringer fra mere end 60 års udvikling af telte med et gennemført design og den nyeste IsaAir luftteknologi. ”Her bliver ikke gået på kompromis med materialerne. Vi bruger udelukkende de samme velkendte Isabella materialer, som vi bruger i vores traditionelle Isabella fortelte. Teltets forarbejdning fra stof til det færdigsyede telt er fremstillet i Europa”, fortæller Aga Gadkowska, udviklingschef hos Isabella.

Stilfulde tæpper til forteltet

Isabella Carpet fås nu i tre forskellige farvesammensætninger, der matcher Isabellas fortelte perfekt. ”De tre farvekoncepter North, Flint og Dawn anvendes i hele Isabellas fortelts kollektion og giver campisten mulighed for at kombinere farverne efter egen smag. Nogle foretrækker måske at sammensætte et Flint tæppe med et Flint telt, mens andre foretrækker et Dawn tæppe med et North fortelt”, forklarer udviklingschef Aga Gadkowska.

Glæd dig til at se mere eller mød op på Caravan Salon Düsseldorf, stand 14C13-01 når vi løfter sløret for det nye Isabella AIR luftfortelt fra d. 30/8 2019.

www.isabella.dk