Annonce:
Campstuff
Annonce:


Autocamp fortæller i en pressemeddelelse

Traditionen tro afholder vi i weekenden 10 & 11 august vore åbent hus, hvor vi inviterer til en hyggelig weekend med fremvisning af de sidste nye modeller og træf.

Lørdag åbent 10.00 – 17.00
Søndag åbent 10.00 – 15.00

Oplev de nye 2020 modeller

I denne weekend holder vi præsentation af de sidste nye modeller fra Adria, Carado, EuraMobil, Hymer og Karmann. Vi fremviser de nyeste trends, indretninger og modeller fra vore mærker. Vi kan samtidigt fremvise et stort udvalg af brugte vogne, hvor der ville være rig mulighed for at gå på opdagelse.

Træf hvor alle er velkomne

Sammen med vore åbent hus, inviterer vi til stort træf og grillaften. Alle interesseret er velkomne hvor der lørdag d. 10 august kl. 18.00 afholdes grilleaften og live musik. Der bliver rig mulighed for at få en snak med andre “autocamper folk”. Der er mulighed for overnatning i egen autocamper på vores plads. Tilmelding er påkrævet!

På gensyn på Århusvej 10, 8670 Låsby
www.autocamp.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk