Annonce:
Annonce:
Camping Kim
Camping Del Sole
Bije728x90
JPCARAVAN
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90

Hobby Optima OnTour T 65 HKM

Hobby Optima OnTour er en nye serie i indstigningssegmentet på fire modeller. Den ene af dem, denne OnTour T65 HKM, er noget så sjældent som en delintegreret familiecamper med køjer bagerst og sænkeseng over siddegruppen.


Det smarte ved OnTour T 65 HKM er at Hobby har flyttet dobbeltsengen fra en alkove og inde over den forreste del af siddegruppen. Er der behov for det kan der redes op i siddegruppen. Den rummelig siddegruppe er ekstra god når både store og små passagerer skal hygge sig under transporten til næste rejsemål. Som standard er der fire faste selepladsser på de fremadrettet sæder. Derudover kan der fås sikkerhedsseler (i Tyskland hofteseler) på det bagud vendte sæde så der kan sidde seks i vognen.


Når du står i døren, ser du ind på køjer og toiletrummet. Læg mærke til at den nederste køje er højere end normalt. Det giver plads til en ekstra rummelig hækgarage under den.


Der er selvfølgelig sikkerhedsnet i den øverste køje.


Ved døren er der elektrisk trin, støttehåndtag, myggenet i hel højde, affaldsspand og knager på døren. Et kik ind igennem døren til hækgaragen.


Køjerne set fra siddegruppen.


Køkkenblokken er i vinkel med tre kogepladser på komfuret


De indvendige ståhøjde er på205 cm (190 cm under sænkesengen), så der er plads til ekstra række hylder i køkkenblokkens overskab.


Åbne hylder, bestikskuffe og klædeskab under gaskomfuret.


Køleskabet rummer 140 l inkl. 12 l frostboks. Der er udtræks-hylder i den yderste del af køkkenblokken.


Køleskab og klædeskab så ved passagen ind til siddegruppen.


I siddegruppen hænger bordet på væggen og der er siddepladser på de tre andre sider af det. Læg mærke til, at i denne udstillingsmodel, at der er seler og nakkestøtter til


Siddegruppen set fra førerhuset. Interiøret hedder Cocobolo Piquet Grau og polstervarianten hedder Arras.


TV-beslaget sidder ved en hylde på siden af køkkenblokken. Når der er behov for det, er det muligt at forlænge bordet over til sofaen overfor bordet.


Når sænkesengen skal ned, skal de forrest nakkestykker tages af. Herefter kan sengen flyttes ned i sovepositionen.


I sænkesengen er der LED lamper ved hovedgærdet, sikkerhedsnet på siderne og stige . Madrasmålet er på 200 x 130 cm.


Toiletrummet set fra siddegruppen.


Brusekabine med separat blandingsbatteri er integreret i toiletrummet


Detaljer fra toiletrummet.


Her ser du layout på de nye Optima OnTour modeller. Alle fire modeller er bygget på et Citroen Jumper chassis med en 2,2 l Euro 6d turbodiesel motor som fås i tre udgaver på henholdsvis 120, 140 og 165 HK. Alle med start/stop teknologi. I Tyskland er listeprisen på de fire modeller mellem 48.500 og 49.900 €. Det bliver spændende at se de danske priser når de kommer om nogle måneder.

Vi får flere detaljer om de viste campere når vi besøger Caravan Salon Düsseldorf.
Se mere om Hobby autocampere på www.hobbyinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk