Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
Le Palme Camping
Østsjællands Camping Center
Camping Kim
HinshøjCaravan728x90
Camping Italy


I sæson 2020 får den velkendte Knaus Sport & Fun en makeover både ude og inde. De hidtidige blå og grønne farver skiftes ud med sort og sølvgrå. Farver som gør den nye årgang både elegant og letgenkendelig. De nye farver er også anvendte i navn og på svalelogoet.

Den nye årgang er ganske veludstyret, bl.a. med 17” alufælge, dæmpede baglygter, et AL-KO VARIO X-chassis som er en videreudvikling af det vægtbesparende TRAVELINO-chassis til glæde for både køreegenskaber, belastningskapacitet, komfort og fleksibilitet.


Indretningen er den velkendte med seng over et højt magasin, vinkelsiddegruppe og klædeskabe modsat døren samt køkken og toiletrum i dørsiden.


Indvendigt er der kommet specialudviklet Gray Stripper polstring i siddegruppe og på bagdørens indvendige beklædning, som har fået med lodrette striber i forskellige nuancer. De nye gardiner er sølvgrå.


Der er kommet mørke bordplader med kanter i slidstærk CPL ALU (aluminium), matsorte håndtag. Her er også et stort HEKI II tagvindue som, sammen med sidevinduerne, giver et godt dagslys i hele vognen.


Her ser du vognen fra sengen og bagud.


De nye farver giver vognens bagende et let genkendeligt udseende.


Grundrids på den nye Knaus Sport & Fun Black Selection. Vi har flere detaljer om den viste vogn når vi besøger Caravan Salon Düsseldorf.

Se mere om Knaus på www.knaus.dk

Foto: Knaus pressebilleder (Knaus Tabbert GmbH)
Tekst: JPR
© www.campingferie.dk