Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Campingudstyr728x90

I juni måned 2018 gennemførte campisten og eventyren Peer Neslein en gammel drøm, nemlig at køre alene til Nordkapp i en autocamper. Det blev i øvrigt Peers 10. gang på Nordkapp. Han havde planlagt at bruge 10 dage på turen, da hans vigtigste opgave var at nyde de varierende landskaber han kommer gennem i Sverige, Finland og Norge.Turen blev gennemført i en Hobby Vantana, en såkaldt kassevogn, som har opnået stor popularitet i det meste af Europa, da den kompakte autocamper kan køres af alle på almindeligt kørekort. Ikke nok med det, men vognen er komplet udrustet med alt som de større autocampere. På turen filmede og uploadede Peer film på YouTube hver dag, men nu er hele turen redigeret sammen til en lang film, som du kan se her under.


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk