Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
HinshøjCaravan728x90
Reimo
Camping Del Sole


Familievogne med børneværelse og forældersoveværelse i den anden ende af vognen har altid været populære. Det er en samtidig en pladskrævende indretning, og derfor findes de kun i vogn fra 6 meter og opefter. Dagens Adria Adora 613 PK er én af de mindste i den kategori.


Når du står i døren, finder du børneværelset bagerst i vognen og en stor rundsiddegruppe midt i vognen. Læg mærke til at der står et stort skab i børneværelset.


I børneværelset er der rigtig god plads. Der er to køjer som standard. I denne vogn er leveret med tre køjer. Vinkelsofaen kan også indrettes til en lille seng så der er en fjerde soveplads. Bordet hænger i et beslag og det kan drejes ind og ud efter behov.


Der er sengelampe med svanehals i køjerne.


Der er god plads i den rummelige rundsiddegruppe. TV-ophæng er standard og hænger på siden af klædeskabet ved dobbeltsengen. Læg mærke til loftlugerne og LED lamperne ved siden af dem.


Der er god plads i den store køkkenblok hvor køleskabet på 140 l står i den ene side.


Opholdsrummet set fra soveværelset. Betrækket hedder Santiago og vognens Bluetooth anlægget er placeret ved vinduet.


I toiletrummet er der foldevask (med toiletskab bag de øverste spejle) over toilettet samt brusesøjle ved døren. Vandvarmeren på 5 l er placeret tæt på toiletrummet. Uden for toiletrummet er der spejl og ekstra skabe.


I voksenafdelingen sover mor og far på en fransk seng hvor hovedgærdet kan hæves individuelt. Der er en stor hylde over hovedgærdet med indbygget sengespots.


Magasinet under dobbeltsengen kan nås genne en udvendig serviceluge og ved at klappe den ene sengebund op.


Tekniske data og layout op Adora 613 PK.


Adria Adora serien er kommet op på 16 forskellige modeller. Der er fem familiemodeller, seks med enkeltsenge og fem med dobbeltseng. Den viste model står bl.a. hos Møllegårdens Camping, Klarup Caravan Center og Silkeborg Caravan Center.

Adria sælges af 18 forhandlere i Danmark, bl.a.:
– Bije Fritid & Camping
– Campinggården Slagelse
– Klarup Caravan Center
– Kronjyllands Camping Center
– Møllegårdens Camping
– Silkeborg Caravan Center

Besøg Adria hjemmeside og hent et katalog på: www.adria.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk