Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:

Peter Borup fra PB Autocamper fortæller:

I dag har vi modtaget Hymercar Free 600 – editionsmodel Blue Evolution og Hymer BMC-I 680 udstyret med enkeltseng.

Hymercar Blue Evolution er en limited edition og er inklusiv følgende udstyr Chassis-Pakke FREE, Ready-to-camp Pakke, Style Pakke BlackLine (Kølergrill i sort højglans, Forlygter med sort ramme, Skid-plate glossy black)
Udvendig farve: Storm Blue Metallic, Hævetag, sort med Maxi-seng, Tågelygter, LED-Kørerlys, Kofanger lakere i bilens farve, Rammevinduer, bag (inkl. mørklægning og myggenet), Foliegrafik: Blue Evolution, Trærist Brusekabine, Markise (3,50 meter).
Hymercar Blue Evolution sælges til kampagnepris 664.000 dkk


Hymer BMC-I 680 er bygget på Mercedes Benz Sprinter 318 CDI og udstyret med 177 hk og 9G-Tronic Automatgear inkl. holdfunktion. Denne BMC-I 680 er allerede kundesolgt og skal leveres hurtigst muligt til den nye ejer men der er flere BMC-I modeller på vej til leveringen inden sommerferien.

PB Scandi-Mobil A/S
Industriparken 16
8961 Allingåbro
Tlf.: 86 48 15 81
info@pb-autocamper.dk
www.pb-autocamper.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk