Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:

Så er den årstid kommet som de fleste har ventet på. Det har også betydet , at vi på Campingferie redaktionen har sat fokus på Rejseinspiration med masser af sider med inspiration i form af tekster og billeder fra en lang række spændende steder og lande. Men selvfølgelig er der også traditionelle rejseartikler og ikke mindst utraditionelle rejseartikler med Eksperten & Amatøren som igen er på nye eventyr.

Hertil kommer vores altid omfattende omtale af Fortelte, campingvogne og autocampere som du ligeledes finder i dette blad.

Populære film fuldender et campingblad
Da Campingbladet udkom i efteråret 2017 som det første digitale campingblad med film i, følte vi på redaktionen, at vi med kombinationen af artikler og billeder i bladet og nu også en række film sad med det mest fuldkomne campingmedie i hånden. I maj udgaven af bladet kan du ligeledes hygge dig med 23 forskellige film fra Campingforhandlere til rejseoplevelser, gode råd om rengøring og en gennemgang af en korrekt gastest, for blot at nævne nogle.

I vores store afsnit om Rejseinspiration bringer vi omtale og billeder fra alle de steder du ser på nedenstående kort.

Læs Campingbladet her:

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk