Annonce:
Annonce:


Weinsberg CaraBus 600 MQ er en af de mange 6 m kassevogne (På tysk: Kastewagen), der er kompromisset mellem den lille 5,4 m og store 6,4 m. Det vi især lægger mærke til, er køkkenblokkens rummelighed, rummeligt skab ved siddegruppe, et rummeligt køleskab med garderobeskab under og et toiletrum med god plads. I den viste model er der monteret ekstraudstyr. Se flere data nederst.


Siddegruppe. Tekstilerne hedder Turin.


Køkkenblok med isat billede af åbent køleskab.


Siddegruppe i dørsiden.


Skabs- og hyldeplads over siddegruppen.


Toiletrum med god bruseplads foran håndvasken.


Tværvendt dobbeltseng.


Tekniske data.


Salgsskiltet fra den viste vogn.

Weinsberg autocampere sælges af PB Autocamper i Allingåbro. (www.pb-autocamper.dk)
Se mere på www.weinsberg.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocamper-nyt.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk