Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
JPCARAVAN
Camping Kim
Reimo
Camping Del Sole
HinshøjCaravan728x90


Det må være lidt at et luksusproblem for Adria at have så mange kompetente rejsevogne for to. F.eks. har Adria Altea 4four 361 LH har altid står lidt i skyggen af den utrolig populære Adria Action 361 LH, og nu Action 392 LH. Og det kan godt lyde lidt hårdt at kalde den en overset model. Men den står f.eks. ikke ved ret mange forhandlere, og på udstillingerne går campisterne altid hen til de ikoniske Action modeller først. Hvis du er så uheldig, at de to Action modeller er udsolgt, eller du må vente til næste årgang. Så tjek lige dagens Adria. Se flere data nederst.


For Adria Altea 4four 361 LH har samme layout som Action LH modellerne. Den er bare bygget i et traditionelt karosseri. Den største forskel er størrelsen på overskabene, hvor de er størst i Altea 4four. Med en bredde på 230 cm og et mere vandret tag, er der ekstra god plads inde i Altea 4four. Panoramavinduet, frontvinduer og to sideruder giver masser af lyse om dagen og stjernekik op natten. Der er en smal bænk under frontvinduet.


I dørsiden er der TV-holder, skab med varmeovnen og en 204 cm lang sofa.


Modsat er sofaen 183 cm lang, stort køleskab og toiletrum. I begge sider er der drejespots og højtaler fra Bluetooth anlægget.


Der er et smalt klædeskab, køkkenblok og toiletrum i bagenden af vognen.


Når du står i døren, ser du køkkenblokken til venstre og toiletrum plus køleskab på modsatte væg. Der er tre kogepladser og køkkenvask med låg som også kan bruges som skærebræt.


Køleskabet rummer 140 l. Betjeningen til bluetooth anlægget hænger på væggen ved den smalle småtingreol.


I toiletrummet er der foldevask, toilet og integreret brusekabine med separat brusearmatur.


Grundrids og nøgledata for Adria Altea 4four 361 LH.

Adria sælges af 18 forhandlere i Danmark, bl.a.:
Bije Fritid & Camping
Campinggården Slagelse
Klarup Caravan Center
Kronjyllands Camping Center
Møllegårdens Camping
Silkeborg Caravan Center

Besøg Adria hjemmeside og hent et katalog på: www.adria.dk
Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk