Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Camping Kim
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90
Camping Italy

Hobby 2019 på 5 minutter

OnTour, De Luxe, De Luxe Edition, Excellent, Prestige og Premium. Det er navnet på de seks serier i Hobbys nye årgang og du kan vælge mellem 39 forskellige indretninger. I 2019 kommer der tre nye indretninger.

Første nyhed er Hobby De Luxe 515 UHL der har enkeltsenge forrest og rundsiddegruppe med sænkeseng bagerst. Næste nyhed hedder 540 FU og fås både i Excellent og Prestige serierne. Indretningen er ”nordiske” med rundsiddegruppe forrest og et fransk soveværelse med brusekabine bagerst i toiletrummet. Den sidste nyhed er en stor Hobby Prestige 720 WLC som er indrettet med den store rundsiddegruppe forrest og enkeltsenge og et stort badeværelse bagerst.


Generelle nyheder på Hobby 2019
Udvendige nyheder:
• Ny 70 x 50 cm Midi-HEKI tagluge fra DOMETIC-ZEIZ.
• Nu 47 cm høje sidevinduer.
• Ny vandtank med optimeret tømningssystem. Op til og med model 495 er der 25 l vandtank, fra model 515 er vandtanken på 50 l. Alle modeller har en 24 l. spildevandstank på hjul.
• Optimeret til REICH EasyDrive mover.

Indvendige nyheder:
• Opgraderinger i Hobbys CI-Bus styringssystem og TFT panel.
• Ny fladskærmsholder med plads til en 22″ skærm.
• Optimering af magasiner i siddegrupper, inkl. reviderede sengestøtter.
• Forenklet sengeombygning i asymmetrisk sidegrupper (forskellige sofalængde).
• 5 cm højere senge (lettere ind og udstigning og mere magasinplads).
• Alle toiletrum i franske soveværelser har fået dobbelt kroge som kan klappes ud og ind.
• Facelift på Thetford C500 bænktoilettet.


Hobby OnTour fås i de samme fire modeller som forrige årgang med fransk soveværelse, to modeller med enkeltsenge og en med køjer og tværvendt dobbeltseng.

Indvendigt er der bl.a. ny overflade på bordplader og i vindueskarme. Alle modeller har 96 l køleskab inkl. 9 l frostboks.


Hobby De Luxe fås i 13 modeller. 4 har dobbeltseng, 3 med enkeltsenge, 4 med dobbeltseng og køjer, 1 med køjer og sænkeseng samt 1 med enkeltsenge og sænkeseng.


Den store nyhed er De Luxe 515 UHL som har seks sovepladser i fuld størrelse og syv hvis den leveres med lameludtræk mellem enkeltsengene. To modeller har 96 l køleskab inkl. 9 l frostboks og resten 150 l Super-Slim-Tower køleskab inkl. 15 l frostboks.


Hobby De Luxe Edition fås i de samme 8 modeller som forrige sæson.
2 har dobbeltseng, 2 med enkeltsenge, 4 med dobbeltseng og køjer.

Udover de generelle ud- og indvendige nyheder ser Hobby De Luxe Edition ud som sidste år. To 2019 modeller har 96 l køleskab inkl. 9 l frostboks og resten 150 l Super-Slim-Tower køleskab inkl. 15 l frostboks.


Hobby Excellent fås i 13 modeller. Hobby Excellent 540 FU (startbilledet) er ny og Excellent 540 UFe udgår. Seks 2019 modeller har dobbeltseng, 2 har Queens Bed, 4 har enkeltsenge og 1 har dobbeltseng og køjer.


Den største nyhed er den nye Excellent 540 FU som har fået rundsiddegruppe forrest (og stor frontrude som standard), dørgarderobe og fransk soveværelse med nyt toiletrum med indbygget brusekabine. Der er også kommet ny kasetterollo på køkkenvinduet. På opvarmningssiden er der kommet Truma Vario Heat i Excellent 460 SFf (Queens Bed) og Truma Combi i Excellent 495 WFB, 540 FU og 560 WFU. Alle modeller har 150 l Super-Slim-Tower køleskab inkl. 15 l frostboks.


Hobby Prestige fås i 12 modeller. Fire med dobbeltseng, 3 med dobbeltseng og køjer samt 5 med enkeltsenge. Nye modeller er Prestige 540 FU med rundsiddegruppe forrest, dørgarderobe og fransk soveværelse med nyt toiletrum samt Prestige 720 WLC med rundsiddegruppe forrest, dørgarderobe og bagerst enkeltsenge og stort toiletrum. Prestige 540 UFe udgår.


Alle Prestige modeller har fået ny møbeldekor (Chesterfield Oak8/Magnolia) og nyt hækdesign med nye LED baglygter. Prestige 540 FU, 560 WFU, 660 WFC, 720 WLC og 720 KWFU har alle som standard TRUMA Combi 6 varmeapparat. Alle modeller kan bestilles med sammenbygget gaskomfur, grill og bageovn. Der er også kommet ny kasetterollo på køkkenvinduet. Alle modeller har 150 l Super-Slim-Tower køleskab inkl. 15 l frostboks.


Hobby Premium kommer i de samme seks indretninger som forrige år. To med dobbeltseng, 1 med dobbeltseng og køjer, 1 med Queens Bed og 2 med enkeltsenge.


Udover de generelle fornyelser er der også kommet samme kasetterollo på køkkenvinduet som i Excellent og Prestige. Fem modeller har 150 l Super-Slim-Tower køleskab inkl. 15 l frostboks. Premium 560 CFe har Slim-Tover køleskab på 140 l inkl. 14 l frostboks.

Læs mere om Hobby campingvogne www.hobbyinfo.dk


Tekst & foto: JPR
© www.campingferie.dk