Annonce:
Annonce:
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90
Østsjællands Camping Center
Camping Del Sole
Camping Kim

Dethleffs Trend 7057 DBM


Dethleffs, som i dag er en del af Hymer Group, er en af de absolut ældste producenter med et ekstra stort udbud af modeller. Dethleffs Trend 7057 DBM gå for at være en såkaldt indstignings serie. En serie hvor nye, men også nuværende, autocamperkøbere får en let, behagelig og velkørende camper til en god pris. Vil du have mere udstyr, så er det selvfølgelig muligt. Det giver en del tryghed som er populært.


Der er otte delintegrerede Trend modeller. To af dem (T 7057 DBM/T 7057 DBL og T7057 EB/T 7057 EBL) er næsten helt ens. Der er kun forskel på siddegruppen og vægt. Apropos vægt, så har alle modellerne en flot Vægt i køreklar tilstand og tilsvarende lasteevne. Alle modeller har sænkeseng som ekstraudstyr og Sengeopbygning i siddegruppe som ekstraudstyr.


I Dethleffs Trend 7057 DBM hænger bordet på væggen, med ”sovebeslag” nedenunder. Vil du have en L-siddegruppe, skal du vælge en Trend 7057 DBL. Når der ikke er valgt en sænkeseng, er der ekstra god loftshøjde.


Der er vinkelkøkkenet bag siddegruppen med køleskabet stående ved siden af indgangsdøren. Og der er toiletrum i begge sider af camperen.


Sædet i dørsiden er godt 85 cm bredt. Opredning i siddegruppen måler 210 x 125/85 cm.


Her er god plads på køkkenbordet. Vasken er i rustfri stål og der er elektrisk tænding på gaskomfuret.


Der er ét stort overskab i køkkenet og to mere over siddegruppen.


Køleskabet er på 142 l inkl. en udtagelig frostboks på 15 l. Ovenover er der her ekstramonteret en gasbageovn. Døren med myggenet i fuld højde er 70 cm bred. Varmen og det varme vand kommer fra en Truma Combi 6 med vandvarmer og 20 l varmt vand.


I soveværelset har dobbeltsengen et madrasmål på 200 x 150 cm. Der er klædeskabe og overskabe ved hovedgærdet. De brede hylder langs sengen skyldes formen på den store hækgarage under soveværelset.


Der er skab med hylder under fodenden.


”Badeværelset” er indrettet med toiletrum i dørsiden og brusekabinen overfor. I de delintegrerede modeller er der trærist som standard. Læg også mærke til praktisk håndklædeholder på dørens inderside.


Der er også håndklædeholder oppe under loftet i brusekabinen og to store knager på væggen i toiletrummet.


Et kik ind i hækgaragen som har en dør på 95 x 115 cm i begge sider. Her er et småtingrum ind mod kabinen og fastgørelsesøjer og -skinne langs gulvet.

Tekniske data på Dethleffs Trend 7057 DBM.

 


Liste over standardudstyr i Dethleffs Trend T modeller.

Læs mere om Dethleffs autocampere på www.dethleffs.dk

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk