Annonce:
Annonce:
Reimo
https://campingferie.vti.it/
Le Palme Camping
Camping Del Sole
Bije728x90
Camping Kim

Peer Neslein fortæller:
Gennem de sidste 2 år har jeg arbejdet og testet en del forskelligt filmudstyr og produktionsmetoder, for at finde en bedre og mere levende stil end den traditionelle “old School” stil, med en fotograf med et kamera på et stativ og en journalist der står bomstille foran en campingvogn, mens journalisten fortæller om hvordan campingvognen er indrettet. Efterfølgende filmer fotografen så billeder af de ting som er blevet omtalt og de billeder lægges så på filmen som nærmest virker som noget med faste stillbilleder.

Sådan arbejde jeg selv da jeg for 30 år siden producere Marguerit-ruten til DR-TV.

Walk and Talk Film

I løbet af de sidste 2-3 år har jeg filmet og produceret mellem 300 og 400 film, hvor jeg har arbejdet mig frem til min egen stil som jeg kalder “Walk and Talk Film”. Som navnet siger er grundideen, at der skal være bevægelse og tale på samme måde som når man selv går med sine kone og kigger på campingvogne og taler om deres indretning mens man ser dem.

Løsningen var, at jeg endte med en helt ny model Canon kamera på en stabilisator med 3 motorer som stabiliserer kameraet. Det er en slags mini steadycam. Hertil kommer mikroportere (trådløse mikrofoner med sender) som sender lyden til kameraet. Jeg har selv fotograferet siden jeg var 10-12 år, så bortset fra de mange år, hvor vi arbejdede med “old School” metoden med 3-5 personer på produktionsholdet er jeg tilbage til udgangspunktet, hvor jeg selv filmer, interviewer og redigerer – and I love it.

Jeg har produceret over 1.000 film gennem årene så jeg ved hvad jeg vil have af billedvinkler samtidigt med, at jeg som journalist ved hvad jeg skal snakke med min gæst om eller selv fortælle om de campingvogne og autocampere jeg filmer.

De fleste af de film du finder på vores YouTube kanal er “Walk and Talk Film”.

Tjek dem ud her:

Venlig hilsen
Peer Neslein