Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:

Den norske regering arbejder på at stramme reglerne for afstand mellem vogne på campingpladser og stellpladser i Norge. Medierne i Norge skriver at den evt. nye regel skal gælde fra 1. juli 2019. Det bliver vist mere end svært for pladserne at have mulighed for at gennemføre det, hvis forslaget gennemføres.

Billedet er fra en af mine autocamperture i Europa.  Jeg kører i min Cabby autocamper og overnatter på en stellplads i Castellane i Frankrig, som er et dejligst stop på Napoleonsruten, mellem Grenoble og Cannes. Her har man ikke langt mellem enhederne.

 


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk