Annonce:
Annonce:
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Østsjællands Camping Center
Reimo

Vagn Molnit, Freelancer på Campingferie.dk har et forslag til en oplevelse i weekenden.
Når jeg besøger Sønderjylland, så tager jeg også gerne helt ned i det sønderjyske og hermed tænker jeg på Sydslesvig, ude i den vestlige del, ved Vadehavet. Her  nyder jeg det noget mere barske vejrlig, stormene, regnen og de tætte byer med huse der sagtens kan stå ude om natten i uvejr. Her fornemmer man virkeligt elementernes hærgen.

Men, så bliver det pludselig forår, solen kommer frem på himlen tidligere og tidligere om morgenen og det hele lysner op og bliver helt fordrageligt. På campingpladsen smiler fastliggerne på en anden måde når turen går hen til butikken efter morgenbrød og fuglene letter i flok.

Jeg blev så glad, da jeg opdagede at FerieBlogger netop har skrevet om et af disse forårstegn i Husum, i form af de mange Krokus blomster. Som der er rigtig mange af netop nu.

Der er desværre alt for langt fra Valby hvor jeg bor, til Husum, altså den Husum, der ligger ved Vadehavet i Sydslesvig, så det bliver nok ikke i denne weekend, Birthe (min kone) og jeg drager afsted. Hvis du er i nærheden i det sønderjyske, så skulle du lige tjekke Krokusfestivalen ud og nyde synet af milioner, milioner og atter milioner af  planter i det kæmpe blomsterhav.

Læs mere på http://www.ferieblogger.dk/husum/