Annonce:
Annonce:
Reimo
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90
Camping Del Sole
JPCARAVAN


I WEEKENDEN DEN 9. OG 10. MARTS FRA KL. 11-16!

Det bliver nogle spændende dage hvor vi holder vores årlige forårs Åbent Hus. Disse dage byder på masser af nye spændende flotte 2019-vogne, nye farver og nye smarte indretninger. 

Vi præsenterer alle de flotte nye 2019-vogne fra Hobby bl.a. den nye flotte Prestige, nyhederne fra Fendt bl.a. den nye Tendenza, den smarte Hero Camper og ligeledes alle nyhederne fra Dethleffs bl.a. Generation-modellerne.

Vi viser de flotte telte og udstyr fra Isabella bl.a. deres nye Penta Flint, Commodore Dawn og North samt den flotte Camp-let Classic North Limited Edition som vi har et supergodt tilbud på. 

 

Hele weekenden udstiller Knud E, She og Deres Collection fra Frederikshavn det smarte nye forårstøj og søndag kommer Outdoor Chef og viser hvordan man laver lækkert mad på en City-grill, så der bliver nok at se på for hele familien.

Hele weekenden vil pølseteltet være åbent og vi byder naturligvis også på lidt til at slukke tørsten med.


Vi har masser af gode ÅBENT-HUS tilbud bl.a. de populære Westfield-stole – udgåede modeller, Brunner-stole, Sieger-borde, O-grill og meget meget andet.

Husk også, at det er nu vi sælger de sidste demomodeller 2018 til reducerede priser – vi hjælper gerne med finansieringen – lige nu har vi et supergodt rentetilbud på KUN 1,99 p.a.

Så tag børn, venner og familie med – Vi glæder os til at se Jer til et festligt Åbent Hus hos LE Camping – …vi gør stadig campinglivet endnu sjovere!!!!

Med venlig hilsen
Team LE Camping