Annonce:
Annonce:
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Del Sole
Bije728x90
Le Palme Camping
Østsjællands Camping Center
JPCARAVAN
HinshøjCaravan728x90

En gennemtænkt autocamper

Mange producenter har et eller flere såkaldte indstigningsmærker. Indstigningsmærkerne har som regel et begrænset antal modeller – typisk med de populæreste indretninger, og lidt mindre udstyr en producentens premium-mærker. Og det er derfor vi har sat overskriften i anførselstegn. Her er tale om en rigtig gennemtænkt camper med mange muligheder. Den har sider og tag i glasfiber og sideskørter i aluminium. Sun Living S 75 SL er en camper med enkeltsenge over en hækgarage og sænkeseng over siddegruppen. Det er populært fordi det er muligt for at få op til 5-6 sovepladser. F.eks. til 2 par på tur, børnebørn med på rejsen eller børnefamilien alene med mor og far ved rattet.


Sun Living serien er i Danmark på fire populære og attraktive modeller. Den klassiske 6 m camper med tværvendt dobbeltseng, to med enkeltsenge over en hækgarage og en med Queens Bed. Længden på de fire modeller er mellem 599 og 742 cm. Længde, bredde og højde på Sun Living S 75 SL er på 739, 232 og 287 cm.


Når du står i døren, ser du ind på vinkelblok og siddegruppe. Bordet hænger på væggen, med ”sovebeslag” nedenunder. Læg også mærke til tillægspladen under bordpladen.


Bag vinkelkøkkenet med køleskabet ved døren, er der toiletrum i begge sider af camperen.


Sædet i dørsiden er 70 cm bredt. Opredning i siddegruppen måler 210 x 95/70 cm.


Selv om der er sænkeseng giver panoramavinduet over førerpladserne et godt lys i opholdsrummet. Begge dele er, ekstraudstyr i forhold til standardudstyret.


Her er god plads på køkkenbordet. Vasken er i rustfri stål og der er elektrisk tænding på gaskomfuret.


Køleskabet er på 142 l. Ovenover er der betjeningspaneler til elektronikken. Varmen og det varme vand kommer fra en Truma Combi 6E med vandvarmer og El-patron (ekstraudstyr). Standardudstyret er med en Truma Combi 4 med vandvarmer.


Overskabe med hylder i køkkenblokken og åbne overskabe under sænkesengen. Den viste camper er ekstraudstyret med Sænkeseng, manuelt klimaanlæg, el-sidespejle, passager airbag, Traction + og ESP, fartpilot, High-Level instrumentbræt, preinstallation til radio med højtalere og antenne, kaptajnsstole, beklædte stolekonsoller, panoramavindue over førerpladser, mørkelægningsgardiner i førerhus, myggenet ved indgangsdør, Truma Combi 6E med vandvarmer og El-patron og opvarmet spildevandstank.


Der er flere skuffer under køkkenbordet, opbevaringsrum under det hævede gulv i toiletrum og soveværelse samt klædeskabe under fodenderne. er der gasovn, dybe skuffer og skab med affaldssystem. Læg også mærke til de smarte sidekanter på køkkenbordet.


Sænkesengen har et madrasmål på 190 x 125 cm. Den kan sænkes ned uden at nakkestøtterne skal tages af.

 


Toiletrummet kan lukkes af med toiletrumsdøren ind mod opholdsafdelingen. Så får du et badeværelse i hele camperens bredde.


I brusekabinen er der tagvindue, håndklædestang og dobbeltdøre. I toiletrummet er der tagvindue, hylder bag spejlet og skab under håndvasken.


De to enkeltsenge måler begge 210 x 75 cm. Imellem kan der redes op med et madrasmål på 190 x 60 cm. Skabene under hovedgærdet nå lettest ved at sætte sig på kanten af sengene.


Et kik ind gennem den store hækgarage under soveværelset. Begge luger måler 106 x 80 cm. Læg mærke til at der også er småringrum ind mod kabinen. Den viste Sun Living S 75 SL har fem selepladser og en egen- og totalvægt på 2.820 og 3.500 kg. Lasteevnen er på 680 kg.

Den viste Sun Living S 75 SL er udstillet af Kronjyllands Camping Center i Randers. (www.as-kcc.dk/)

Læs mere om Sun Living på dk.sun-living.com/

Tekst og foto: JPR
© www.autocampernyt.dk