Hvis du skal af med din campingvogn, eller havde den byttet til en ny eller nyere campingvogn, så er du velkommen til at kontakte Caravan Centret Brohallen, fortæller indehaver Kåre Kjær Rützou, der netop nu gerne vil udvide sit lager af brugte vogne.

Kom forbi eller kontakt os på 54 45 78 79 eller send os en mail på Post@brohallen.dk

På gensyn

Bettina Kjær Rützou og Kåre Kjær Rützou

Caravan Centret Brohallen
Randersvej 8
4800 Nykøbing F.
https://www.brohallen.dk/

 


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk