Annonce:
Campstuff
Annonce:

Ordene kommer fra tilfredse campister som jeg har mødt gennem årene og forretningen de henviser til er LE Camping i Frederikshavn som drives af Ulla og Søren Mortensen, fortæller Peer Neslein fra Campingferie.dk

Ulla har styr på de 18.000 varenumre i forretninge, regnskab og ikke mindst opstilling og udsmykning af forretningen, mens Søren er nørden der ved alt om Dethleffs, Fendt, Hobby, Hero Camper osv for ikke at tale om hans specielle Isabella Villa team som stiller mange af de populære helårstelte op i området. Nå ja – så er der også lige værkstedet hvor Søren og hans kollegaer hygger sig med alt fra at montere ny tagdug efter haglskader og alt fra service til forsikringsskader og montering af alt indenfor udstyr.

Peer Neslein har besøgt LE Camping og produceret en af de populære “Walk and Talk film” med Ulla der fortæller og viser en masse spændende varer og ikke mindst gode tilbud blandt deres 18.000 varenumre.

http://www.le-camping.dk

Se filmen her:

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk