Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
Reimo
JPCARAVAN
HinshøjCaravan728x90
Bije728x90
Camping Kim
Le Palme Camping

Isabella

I dag kan du se et lille kik på noget af alt det udstyr og tilbehør som vises i de mange haller. Vi starter på Isabelas stand i Hal D, hvor du kan se de meste af årets program. Her kan du se alle luftteltene samlet på ét sted, f.eks. Ventura Cito der er det mellemste af de tre modeller. Det har et bundmål på 350 x 260 cm. Og er der ikke plads nok, kan du også få et anneks som kan monteres i siden.


Er du til teltvogn kan du se begge Camp-let modeller. Her ser du Camp-let Dream, som er designet til dem som ikke har prøvet deres første campingferie. Den er selvfølgelig også velegnet for alle om som har prøvet camping, og sætter pris på let og problemfri fritid i takt med døgnets rytme. Camp-letten er ekstramonteret med et Living Plus Sand solsejl og en Living Plus Sand front.


Har du brug for læ og ekstra opbevaring er der også flere muligheder. Her et Shadow solsejl med side og et opbevaringstelt.


Isabella Moment, muligheden for at komme ud og opleve campinglivet uden at der er hjul under og fast tag, gulv og sider. Der er flere muligheder for at udvide og tilpasse både plads og komfort.

www.campingudstyr.dk

www.campingudstyr.dk er adressen på den ekstra store webbutik hos SK Camping i Blommenslyst. I Herning er den gjort fysisk og kan opleves i den runde hal B.


En af årets mange nyheder er komfortable stole og sofaer i luft. I år meget mere komfortable end sidste år.

KAMPA fortelte

Engelske Kampa har på få år sat sit tydelige aftryk på de danske campingpladser. Modellerne er mange, og med flere muligheder for individuel camping. Her ser du Kampa Rally Air Pro 260 Plus. Der er mulighed for at vælge om det åbne areal (som også kan lukkes) skal være i højre eller venstre side.


Kampa har også en stor kollektion af almindelige telte, både med fiber- og luftstænger. Her ser du en lille udsnit.


Har du et Kampa telt, kan du vælge alt dit tilbehør og udstyr fra fabrikkens omfattende program. Og i farver som er afstemt til det telt du har valgt.

Tuxer

Mangler du en varm jakke er det ingen dårlig ide at besøge en Tuxer forhandler. I Herning kan du møde Per Bonnichsen i Hal B, hos www.campingudstyr.dk. Kommer du ikke til Herning, så tjek op på din lokale campingforhandler. Rigtig mange af dem har en Tuxer kollektion.

StandBy Veranda Total

”Veranda total” er en nyhed til StandBy helårsteltet. Den lukkede tilbygning kan bruges til mange formål, som ekstra rum, gæsteværelse, ekstra soveværelse, børneværelse, opbevaring af tilbehør og udstyr, både sommer og vinter og meget mere.


John Damgaard, fra Dansk Teltimport fortæller at Veranda Total er, lige som den åbne StandBy Veranda, passer perfekt til designet af de forskellige StandBy modeller.


Rundt omkring i hallerne står der flere kaffevogne som besøges flittigt af både gæster og udstillere.

Walker fortelte

I Herning kan du se tre af de hollandske fortelte opstillet. Luftteltet Walker Palace, Walker Concept 280 og det 3,5 m dybe Walker Palladium (forteltet til højre).

Sørens Camping

Søren fra Sørens Camping fortæller, at du kan se alle Walker fortelte slået op i forretningen i hans Herning. Søren fortæller også, at allerede i næste weekend holder han stort Åbent Hus.

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk