Annonce:
Annonce:
JPCARAVAN
Kronjyllands Camping & Marine Center
https://campingferie.vti.it/
Le Palme Camping
Bije728x90
Camping Del Sole

Fendt Opal 560 SG

Når du går ind i en Fendt Opal er det ikke svært at forstå at den kaldes for en luksusvogn. Men hvis du skal sætte ord på hvorfor, er det er en luksusvogn, så er det lidt sværere. Lige meget hvor man kikke hen, så er der lækre detaljer, en flot bearbejdning og samlekvalitet. Mange af detaljerne er logiske, nærmest selvfølgelige, men alligel svære at forklare. Næste gang du kommer forbi en Fendt Opal, så prøv at sætte dig inde i den i et kvarters tid. Flyt dig bare rundt. Så vil du opdage mange detaljer som lever op til navnet.


Fendt Opal har været en del af Fendt programmet siden 2013. Serien er opstået som en sammensmeltning af de tidligere Fendt Platin og Fendt Topas modeller. Serien er på seks modeller, hvoraf de to af dem også fås i en særlige Performance udgaver. Alle modeller er designet for parret som rejser alene. Fire med enkeltsenge og to med fransk soveværelse.


Når du står i døren, ser du ind på køkkenblokken og rundsiddegruppen. Kombinationen med mørkt træ, hvide låger, forkromede greb og et godt lys, giver et behageligt indeklima.


Du sidder godt i de velpolstrede møbler og rundsiddegruppen har et opredt mål på 210 x 151/133 cm. Der er overskabe hele vejen rundt.


I dørsiden er der TV-plads og skabe ved døren, insektnet i fuld højde, køleskab og dobbelt garderobeskab.


Overfor er der køkkenblok og toiletrum i midten af vognen.


Der er god plads på køkkenbordet hvor det to-delte glaslåg giver mulighed for at varme en kedel vand ude at hele komfuret skal være åbent.


Der 2 dybe og en halv skuffe samt et udtræksskab med to hylder under køkkenbordet. Skufferne under køkkenbordet har soft close.


Køkkenbordet med åbent låg for gaskomfur og køkkenvask.


Her er god plads i køkkenoverskabene med de lave hylder til småting nederst.


Køleskabet er på 150 l inkl. en udtagelig frostboks. Døren har integreret affaldsspand, vindue, et solidt dørhåndtag og LED lampe over døren.


Der er to store og komfortable senge i soveværelset. De er begge 85 cm brede og henholdsvis 205 og 200 cm. lange. Der er overskabe hele vejen rundt og et praktisk hovedgærde over gaskassen.


Der er udvendig adgang til magasinet i dørsiden, lameludtræk og ekstramadrasser til opredning i hele vognbredden.


I toiletrummet er der en åben hylde under bordet, spejle til to sider og et toiletskab over vinduet.


Overskabet over vinduet.


Den store hylde under håndvasken.


Åbne overskabe i soveværelset.


Åbne overskabe i rundsiddegruppen. Varmen kommer fra et Truma Combi 6 fyr med CP Plus iNet klar med cirkulationsluftfordeling og integreret varmtvandsbeholder (10 l/Truma).


Indretning og grundlæggende data på Fendt Opal 550 SG.
Der er fjorten Fendt forhandlere i Danmark, bl.a.:
LE Camping
Møllegårdens Camping
Hinshøj Caravan
SK Caravan

Se mere på www.fendtinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk