Annonce:
Annonce:
Camping Del Sole
Østsjællands Camping Center
Camping Kim
JPCARAVAN
Bije728x90
Reimo
Le Palme Camping
Kronjyllands Camping & Marine Center

Egoistvogn med enkeltsenge – Klar til at blive brugt

Dagens Adria Altea 490 LU er en campingvogn som er let at gå til. Den er fuld af nemme løsninger, både i opholdsrum, køkken, toiletrum og soveværelset. I standardudgaven har den en totalvægt på 1.500 kg, som kan nedvejes til 1.400 kg. Så den kan trækkes af mange mellemklassebiler.

Selv om Adria Altea er fabrikkens såkaldte indstigningsserie, så er der alt det udstyr du har brug fog, og lidt til. Her er varmt vand i køkken og toiletrum, elektrisk gulvvarme, lameludtræk mellem enkeltsengene, UDB opladerstil, TV-holder til fladskærm, TV-stik med kabel, BOSE lydsystem og Bluetooth anlæg. Det eneste ekstraudstyr du kan få brug for, er et fortelt eller markise, campingmøbler og måske en grill. Så er det afsted på den første tur.


Adria Altea 492 LU har front og bagende er i termoformet ABS plast, siderne i aluminium og taget i glasfiber. Den har også ALKO AKS sikkerhedskobling (stabilisator), træktøjsafdækning, stålfælge, støddæmpere, Stabilform støtteben. Her er 2-delt indgangsdør med vindue og affaldsspand, serviceluge i venstre side, tonede ruder som alle kan åbnes. Her ser du ind gennem indgangsdøren.


Køkkenblokken står i dørsiden. Bluetooth transmitteren og lydstyrke til Bose anlægget sidder ved siden af døren.


Overfor står vognens toiletrum og et skab med varme og TV-plads.


Hyndebetrækket hedder Savona Grey og pudesættet “Mystic garden.” Bordet står på en centersøjle. Indvendigt er der mørklægning & myggenet for alle vinduer, minus toiletrummet som har et mælkehvidt vindue. I soveafdelingen er der en HEKI S tagluge på 40 x 40 cm. I opholdsrummet en stor HEKI II tagluge.


ADRIA Smart-Kitchen er bl.a. udstyret med tre kogepladser, køkkenvask med koldt og varmt vand samt kombineret dækplade/skærebræt og preinstalleret til mikrobølgeovn i det ene overskab.


Køleskabet står under køkkenbordet.


Det er på 90 l inkl. frostboks. El-anlægget er bl.a. udstyret med lyskontakt ved indgangsdør, LED lys i loftet, spots i siddegruppe, indirekte LED lys under overskabe samt USB ladestik ved TV-plads.


I soveværelset er der enkeltsenge med koldskums madrasser og elevationshovedgærde.


Der er stærke fjedre til at hold sengebundene oppe og lameludtræk for opredning i hele vognbredden. Vandtanken er på 50 l, vandvarmeren på 5 l og der er samlet spildevandsafløb.


I toiletrummet er der Thetford toilet, foldevask og skabe bag spejlet, brusebund med bruseforhæng og separat brusearmatur.


Den ene seng med hævet hovedgærde. Altea 492 LU har Truma S 3000 gasvarmeovn, forberedt til UltraHeat, Trumavent blæsevarme, elektrisk gulvtemperering og forberedt til aircondition.


Åbne overskabe i soveværelset og åbne klædeskabe i indsatte billeder.


Åbent overskab i køkkenet.


Overskabe i siddegruppen.


Der er USB oplader i den ene kontakt ved TV-holderen.


Layout og tekniske data.

Der er nitten Adria forhandlere i Danmark, bl.a.:
· Bijé Camping og Fritid – www.bije.dk
· Campinggaarden Ormslev – http://cgo.as/
· Campinggården Slagelse – www.campinggaarden-slagelse.dk
· Klarup Caravan – www.klarupcaravan.dk
· Kronjyllands Camping Center – http://www.as-kcc.dk/
· Møllegårdens Camping – www.moellegaarden.dk
· Silkeborg Caravan Center – www.silkeborgcaravan.dk

Se mere om Adria campingvogne på www.adria.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk