Annonce:
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Kig ud og se de mange nye flotte campingvogne – både de nedsatte 2018-vogne, hvor der er mulighed for at lave en ekstra god handel og de mange 2019-nyheder.

Vi tager gerne din brugte vogn i bytte og vi stiller vores dygtige og erfarne sælgere til rådighed for råd og vejledning i forbindelse med valg af campingvogn – så vi finder den helt rigtige campingvogn, der passer til dig og din familie.

Renten er stadig meget lav p.t. og vi kan tilbyde finansiering af alle ovennævnte vogne til kun 1,99% p.a. og med op til 10 års løbetid ved kun 20% kontant i udbetaling eller din byttevogn som udbetaling. Vi laver gerne en udregning på, hvad din nye campingvogn koster pr. måned – det er sikkert meget billigere end du tror:-)

Og husk – Vi har altid kaffe på kanden og tid til en god campingsnak!

Kig ud – vi glæder os meget til at se dig/Jer!

Med venlig hilsen
LE Camping
Industrivej 13-15
9900 Frederikshavn
Tlf. 98-479111
www.le-camping.dk 
info@le-camping.dk

Find LE Camping på Facebook

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk