Annonce:
Annonce:
HinshøjCaravan728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
JPCARAVAN
Campstuff
Bije728x90
Le Palme Camping
Camping Kim

Fendt Tendenza 495 SFR Kampagne

Tyske Fendt har to kampagnemodeller i deres 2019 program. Den ene er Fendt Tendenza 495 SFR, som skiller sig ud fra mængden med et køkken som står vinkelret ud fra væggen ved siden af døren. Kampagneudstyret består af elektrisk gulvtemperering, opvejning til 1.800 kg totalvægt, TV-holder og Fendt sengemiljø.


Når du sidder ved siden af døren, ser du over på ”TV-skabet,” køleskab og klædeskab. Køleskabet rummer 140 l. Evt. opredning i rundsiddegruppen måler 210 x 142/121 cm.


Fra sofaen overfor ser du indgangsdøren og køkkenblokken som står for enden af dobbeltsengen. Der er glasplade ind mod dobbeltsengen.


Køkkenblokken har skuffer med soft-luk, lameludtræk, apotekerudtræk, affaldsspand i døren samt godt med lys og el-stik.


Den franske dobbeltseng har et madrasmål på 200 x 140 cm. Fendt sengemiljø består af puder, dyner og sengelinned.


Vognens vandtank på 45 l står i magasinet under dobbeltsengen. Der r selvfølgelig serviceluge så magasinet kan nås udefra.


Toiletrummet er todelt med mulighed for montering af bruseudstyr foran toilettet. Fendt Tendenza 495 SFR har en totallængde, indvendig længde, udvendig bredde og højde på 714, 612, 520, 232 og 266 cm. Køreklar- og totalvægt er på ca. 1.353 og 1.800 kg.

Fendt Saphir 515 SG Kampagne

Næste kampagnemodel er Fendt Saphir 515 SG Kampagne, en rummelig egoistvogn der er indrettet med rundsiddegruppe bagerst og soveværelse med enkeltsenge forrest. Kampagneudstyret består bl.a. af TV-holder, elektrisk gulvtemperering, opvejning af totalvægt til 1800 kg og Fendt sengemiljø.


I dørsiden er der TV-plads med skabe over og under samt toiletrum. Opredning i siddegruppen måler 210 x 142/135 cm.


Modsat døren står køkkenblokken, køleskab og klædeskabet. Læg også mærke til lydbåndet over overskabene.


Der er skuffer og et apotekerudtræk under køkkenbordet. Køleskabet rummer 150 l, inkl. en udtagelig frostboks.


Enkeltsengene i soveværelset er 85 cm brede og henholdsvis 190 og 200 cm lange. Ved hovedgærdet er der bl.a. sengelamper med svanehals, stikkontakter og centralafbryder for vognens lys. Læg også mærke til de mange overskabe.


Der er god plads i magasinet under sengene med servicelugen til magasinet i dørsiden. Ekstrahynderne i magasinet bruges når der skal redes op i hele vognens bredde.


Toiletrummet er enkelt og overskueligt. Den store hylde under bordet har bøjer til at holde på toiletsagerne. Der er også opsat en toiletrulleholder her. Der er tre praktiske overskabe over vinduet. Fendt Saphir 515 SG Kampagne har en totallængde, karosserilængde, indvendig længde, udvendig bredde og højde på 753, 642, 556, 232 og 263 cm. Køreklar- og totalvægt er på ca. 1.430 og 1.800 kg.

Udover de to kampagnemodeller har Fendt også to specialudstyret Performance modeller (465 SFB Performance og 515 SG Performance) som fås i serierne Bianco Selection, Tendenza og Opal. Se mere på Fendts hjemmeside.

Der er tretten Fendt forhandlere i Danmark, bl.a.:
· LE Camping i Frederikshavn
· Møllegårdens Camping i Thisted
· Hinshøj Caravan i Randers
· SK Caravan i Blommenslyst

Se mere om Fendt campingvogne på www.fendtinfo.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk