Annonce:
Annonce:
Bije728x90
Camping Del Sole
Camping Italy
Le Palme Camping
Camping Kim
Østsjællands Camping Center

 

Hvert år har de fleste producenter et antal special eller kampagnemodeller. Tyske Weinsberg har i 2019 fire forskellige kampagnemodeller, bl.a. denne Weinsberg CaraOne 550 QDK, en rummelig familiemodel med dobbeltseng på tværs og køjer på langs.


Her ser du indretningen på de fire kampagnemodeller, som alle er udstyret med lidt ekstra udstyr til attraktive priser. De fire modeller passer godt til rigtig mange campister.


Udstyrsmæssigt har kampagnemodellerne alt det som giver muligheder for camping i både Syd- og Nordeuropa, forår, sommer, efterår og de fleste danske vinterdage.

Weinsberg CaraOne 480 EU Kampagne


Weinsberg CaraOne 480 har enkeltsenge i soveværelset, en af tidens populæreste indretninger. Her er rigeligt med plads til to på tur, evt. med liggende gæster. Serviceklappen går ind til at magasin helt uden teknik. Vognen har et A-mål på 969 cm.


Køkkenblokken står i dørsiden. Den er ikke stor, men nok for de fleste. Læg mærke til at der er lysbaldakin og tre tagluger i vognen.


Overfor er der klædeskab og toiletrum. Der er overskabe over bagvinduet og åbne hylder med lysbånd langs siderne. Opredning i rundsiddegruppen måler 199 x 137/127 cm.


Der er lameludtræk mellem sengene så der kan redes op i hele vognens bredde. Over hovedgærdet er der drejelige spots. Begge senge er 86 cm brede og 198 og 213 cm lange.


I magasinet til venstre ligger madrasserne til opredning imellem sengene. Der er beslag med holdefjedre til at holde magasinet åbent. Weinsberg CaraOne 480 EU Kampagne har en totallængde, indvendig længde og udvendig bredde på 707, 516 og 232 cm. Køreklar vægt er på 1.160 kg og totalvægten på 1.500 kg.

Weinsberg CaraOne 390 QD Kampagne


Weinsberg CaraOne 390 QD er nok den aller populæreste af alle Weinsberg CaraOne modellerne. Her får du en komfortabel og let rejsevogn for én eller to på camping med tværvendt dobbeltseng og sidevendt siddegruppe bagerst.


Her ser du siddegruppen og toiletrummet i hjørnet bagerst. Læg mærke til at der er overskabe til to sider. Opredning i siddegruppen måler 200 x 117/95 cm. Flot i en vogn med en indvendig længde på 400 cm.


Der er køkkenblok i dørsiden og klædeskab overfor. Alle køkkener har tre kogepladser og den rundhåndvask. Læg også mærke til den ekstra klap på siden af underskabet.


Den tværvendte dobbeltseng har et madrasmål på 196 x 136 cm. Der er overskabe over fronten.


I magasinet under dobbeltsengen er der 45 l vandtank i hjørnet og vandvarmer ud mod gaskassen. Servicelugen er placeret i dørsiden. Weinsberg CaraOne 390 QD Kampagne har en totallængde, indvendig længde og udvendig bredde på 591, 400 og 220 cm. Køreklar vægt er på 970 kg, totalvægt på 1.300 kg.

Weinsberg CaraOne 450 FU Kampagne

Weinsberg CaraOne 450 FU er også en mægtig populær model. Igen får du en rummelig rejsevogn for to med et fransk soveværelse forrest.


I dørsiden er der klædeskab og det todelte toiletrum i soveværelset. Læg også mærke til loftlugerne.


Overfor finder du køkkenblokken med køleskabet på 107 l under køkkenbordet. Opredning i siddegruppen måler 199 x 157/133 cm.        
Den franske seng har et madrasmål på 197 x 137 cm. Weinsberg CaraOne 450 FU Kampagne har en totallængde, indvendig længde og udvendig bredde på 661, 470 og 230 cm. Køreklar vægt er på 1.080 kg, totalvægt på 1.500 kg.

Weinsberg autocampere sælges i danmark af syv forhandlere, bl.a. Camping-Specialisten ApS i Lind ved Herning.

Læs mere om Weinsberg campingvogne på www.weinsberg.dk 

Tekst: JPR – Foto: JPR og pressefoto.
© www.campingferie.dk