Annonce:
Annonce:
Camping Italy
Le Palme Camping
Camping Kim
Kronjyllands Camping & Marine Center
Østsjællands Camping Center
Camping Del Sole

Januar 2019 – Sunlight fortæller i en pressemeddelelse

Smidig kørsel, rummelig bodel – med den nye Sunlight Van

I den nye Van modelserie fra Sunlight ser du, hvilken forskel 18 cm. kan gøre. Smidigheden er enorm, mens du fortsat har en stor rummelighed i bodelen. Sunlight Van er 18 cm. smallere end de delinteregrede autocampere. Ideel, når man ønsker problemfri kørsel i byerne og sikre sig nem adgang til en parkeringsplads. Som praktisk bil nr. 2 er Sunlight Van også et oplagt bud, når rejselysten og den absolutte frihed skal kombineres.


Med sin attraktive pris ligger Sunlight Van i indstigningssegmentet for autocampere. Pris- og kvalitetsforholdet er godt og sikres fortsat i den tyske produktion. En naturlig opgradering fra de mindre fritidsbiler. Samtidig er den optimal for den, der ønsker at starte med at køre autocamper og opleve det frie liv på landevejene. Der er rigelig plads til mennesker, der medbringer meget udstyr.

Første Sunlight med Citroen Chassis

Sunlight Van bliver produceret ud fra et helt nyt koncept. For første gang er et Sunlight køretøj baseret på Citroen chassis. Der findes 2 grundrids: V60 på 599 cm med tværseng og V66 på 665 cm med to senge på langs. Derved findes der nu to af Sunlights mest populære delintegrerede biler i smal form. En helt ny køreoplevelse opstår, når du cruiser i det rå bjerglandskab, til de skønne strande i Europa eller gennem is og sne i det høje nord.

I Sunlight Van kommer de nyeste materialer i spil, der via letheden giver en høj lasteevne. Ideelt for sportsudøvere og andre, der har behov for meget udstyr.

Van følelsen

Den nye Van er ikke kun for store eventyrer. Den hyggelige hjemlige følelse starter allerede, når du drejer førersædet om til bodelen. Den store rumfornemmelse med frit udsyn overlader intet til fantasien. I siddegruppen under bænken er der ikke et podie for at skabe et moderne udtryk og for at undgå risikoen for faldulykker.


Overskabene i den nye form er udstyret med soft-close system, og en dobbelt usb stikdåse gør opladning af mobile enheder til en leg.


I køkkenet er der et stort køleskab, en gaskogeplade med 3 brændere og glasoverdække, samt rigelig plads til køkkenudstyr. Skufferne har en praktisk servo soft udtræk, og på det halvhøje klædeskab i V66 er der en praktisk plads til kaffemaskinen.

Veludstyret soveværelse

Sengene har madrasser i høj kvalitet med forstærkede kunststoflister, der giver en perfekt liggeflade over hele kroppen. Uafhængig af proportionerne bliver ryggen optimal støttet. Et tagvindue giver rig mulighed for udluftning.

Endvidere er der et praktisk variobad med håndvask, bruser og WC. I garagen bagtil er der surreøjer, antiskrid måtte, opbevaringsrum og belysning.

Ekstraudstyr til individualister

Til V60 og V66 findes der de 2 lyse attraktive polster varianter Gold Coast og Maui Beach. Med det stilfulde trædekor og polstret i naturtoner gennemstrømmer hjemligheden og det moderne flair hele bilen. For yderligere individualisering tilbydes der et omfangsrigt ekstraudstyr, samt et udvalg af udstyrspakker. I basic pakken er der f.eks. afdækning i bruserummet og ekstra stikdåser over køkkenblokken og i garagen. Sidstnævnte egner sig især til opladning af E-cykler. Chassis-pakken indeholder bl.a. passager airbag, elektriske og opvarmede sidespejle, samt tempomat.

Se mere om Sunlight autocampere på http://www.sunlight.de/da/
Sunlight GmbH er en del af Erwin Hymer Group.