Annonce:
Annonce:
Camping Kim
Bije728x90
JPCARAVAN
Kronjyllands Camping & Marine Center
Camping Del Sole
Le Palme Camping
Østsjællands Camping Center

Verdens- & Danmarkspremiere fra Hymercar

Hymer fortæller at deres forskellige Hymercar Free autocamper er for alle der forstår at være en fri fugl. De forskellige Hymercar modeller er inddelt i tre serier, HymerCar Free, HymerCar Fiat og HymerCar Mercedes. I dag kan du se to Hymercar Free modeller. Den første model er Hymercar Free 600 Blue Evolution, en helt ny variant som blev præsenteret på den nyligt afholdte CMT 2019 messe i Stuttgart for 14 dage siden. Hymercar Free 600 Blue Evolution er, lige som de andre Free modeller, bygget på en Fiat Ducato Totallængde, udvendig bredde og højde samt akselafstand på 599, 208, 260 (270 m/hævetag) og 403 cm.


Hymercar Free serien er på tre modeller, en 540 som har en totallængde på 541 cm samt 600 og 602 som begge har en totallængde på 599 cm.


Indretningen forrest er den sædvanlige med siddegruppe, klædeskabe og toiletrum i førersiden. Opredning i siddegruppen fås som ekstraudstyr og måler 182 x 101/62 cm. Bordet hænger på væggen og spots under overskabet kan flyttes efter behov.


I dørsiden er der køkkenblok og hyldeskab med kompressorkøleskab på 90 l ovenover. Der er tillægsplade på venstre side af køkkenblokken.

Standardudstyr i Hymer Free er bl.a.:
• Airbag, ESP, Traction+ m.m.
• Rammevinduer i aluminium, trinløs åbning.
• Rammevinduer i aluminium i toiletrum, inkl. udvendig bruserfunktion
• Sæder i førerhus drejbare og med højde-/hældningsjustering, i same stof som i opholdsrum.
• Myggenetplisse til skydedøren.
• Kompressorkøleskab.
• 4 stikkontakter som standard.
• Al indvendig belysning i LED.
• Ambiente belysning i opholdsrum og køkken.
• LCD-betjeningspanel til varme klargjort til iNet kommunikation.


Køkkenblokken har gode dybe og rummelige skuffer. Der er to kogepladser og køkkenvask med glaslåg.


Bagerst er der dobbeltsenge på tværs, overskabe langs siderne samt gaskasse og opbevaringsrum under sengen. Madrasmål i soveværelset er på 196 x 152/140 cm. DU bestemmer selv om du vil sove med hovedet ved vinduet eller modsat. Der er nemlig lysskinne i begge sider.


Her ser du sovepladsen under hævetaget. Opredning her måler 200 x 135 cm. Der kan lynes op i siderne og ved hovedhærdet.


I toiletrummet er der brusemulighed og toiletskab over håndvasken.

Highlights for Hymercar Free 600 Blue Evolution er bl.a. sporty look i “Blue Evolution” design grafik med metallic storm blå og sort speciel maling samt 18-tommer alufælge. Fire sovepladser takket være pop-top tag. Nyt interiør med poleret sølv effekt og hvide skabsdøre. Nyt polster sol hedder KITAMI (kendt fra B-Class Modern Comfort), nye matchende blå puder med dekorative blå søm og en praktisk opbevaringspose med “Blue Evolution” logo ved døren og nyt “Evolution” gulv (kendt fra Exsis-modellen).

Derudover er der bl.a. LED-kørelys, LED tågelygter, fartpilot, elektrisk justerbare og opvarmede sidespejle, manuelt klimaanlæg med pollenfilter, “Blackline” pakke bestående af sort kølergitter, forlygter med sort kant og blank beskyttelsesplade under motor, rammevinduer i aluminium med indbygget myggenet og mørkelægning, Antracit markise (3,55 m x 2,50 m) med speciel adapter til pop-top tag. tre ekstra el-stik (2 x 230 V / 1 x 12 V), Premium DAB Radio Kit og lydanlæg med fire højttalere. Den viste camper står hos Fritidsbiler i Haslev.

Hymercar autocamper sælges i Danmark af to forhandlere. Fritidsbiler i Haslev og PB Autocamper i Allingåbro.

Tekst & foto: JPR
© www-autocamper-nyt.dk