Annonce:
Annonce:
Østsjællands Camping Center
JPCARAVAN
Camping Kim
Reimo
HinshøjCaravan728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center
https://campingferie.vti.it/

Prestigefyldte priser til KABE i hård europæisk konkurrence
Den svenske campingvogn- og autocamperfabrik KABE belønnes med tre fine priser på årets store feriemesse ”CMT” i Stuttgart. KABEs nye ventilationssystem SmartVent blev vinder af den europæiske innovationspris, og modelserien Royal blev kåret til ”Årets campingvogn 2019”.
KABEs campingvogne i Royal-serien hører til blandt markedets mest veludstyrede campingvogne allerede som standardversion og er i dag Royal-modellen KABEs mest solgte model.
– Konkurrencen på markedet er hård. Derfor er vi ekstra stolte af, at KABE Royal vandt førstepladsen i kategorien ”Årets campingvogn i importklassen” og en tredjeplads i den samlede vurdering af de mest luksuriøse campingvogne, siger en tilfreds Joakim Karlsson, som er salgschef hos KABE i Sverige.
”CARAVANS DES JAHRES” er en pris, der årligt tildeles af Europas største campingmagasin, det tyske ”Caravaning”, og er baseret på stemmer fra læserne.

http://www.kabe.dk