Annonce:
Campstuff
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE

Prestigefyldte priser til KABE i hård europæisk konkurrence
Den svenske campingvogn- og autocamperfabrik KABE belønnes med tre fine priser på årets store feriemesse ”CMT” i Stuttgart. KABEs nye ventilationssystem SmartVent blev vinder af den europæiske innovationspris, og modelserien Royal blev kåret til ”Årets campingvogn 2019”.
KABEs campingvogne i Royal-serien hører til blandt markedets mest veludstyrede campingvogne allerede som standardversion og er i dag Royal-modellen KABEs mest solgte model.
– Konkurrencen på markedet er hård. Derfor er vi ekstra stolte af, at KABE Royal vandt førstepladsen i kategorien ”Årets campingvogn i importklassen” og en tredjeplads i den samlede vurdering af de mest luksuriøse campingvogne, siger en tilfreds Joakim Karlsson, som er salgschef hos KABE i Sverige.
”CARAVANS DES JAHRES” er en pris, der årligt tildeles af Europas største campingmagasin, det tyske ”Caravaning”, og er baseret på stemmer fra læserne.

http://www.kabe.dk

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk