Annonce:
Campstuff
Annonce:
Bije728x90

PB Autocamper har netop modtaget et læs med 2019 modeller fra Hymer, B-SL 708 og modelnyheden BMC-T 680.

BMC-T 680 er bygget på Mercedes Benz Sprinter 318 CDI og udstyret med 177 hk og 9G-Tronic automatgear inkl. hold funktion.

Desuden er denne bil udstyret med Hymer B-Komfort Pakke (Halvautomat. Klimaanlæg – TEMPMATIK, Tempomat – Mercedes, Myggenet i Indgangsdøren, forstærket foraksel, manuelt oplukkelig panoramatag over førerhuset), Læderrat, Stof Cristallo, Komfort L-Siddegruppe, og Ambientebelysning

Hymer B SL 708 er bygget på Fiat Ducato 2,3 / 180 Multijet – Maxi Chassis. Denne flotte autocamper er udstyret med Queensbed bag;

Hymer B-SL Komfort Pakke (Automat. Klimaanlæg med pollenfilter, Special Spiralaffjedring på forakslen inkl. akselforhøjning, Fartpilot Fiat (Cruise Control) yderligere batteri 95 Ah AGM inkl. ekstra oplader 18A; ekstra bodelsbatteri Hybrid (135 Ah Lithium) med ekstra lader 18 A); Hymer B-SL Alde Arktis Pakke (Termoglas til førerhusets sideruder og førerdør, Isoleringsmåtte til forruden – udvendigt; Isoleringsmåtte til fodrummet – løst vedlagt; Varmtvandsfyr (incl. booster i førerhuset); Varmeveksler til centralvarme; Varmtvandsopvarmning i garagegulvet; Riflet metalplade, filtbeklædning og 2 ekstra surringsskinner i garagen bag); Automatgear; Doppelt-DIN 2-zoners navigation(med bakkamera inkl. 3. bakspejl, servicekamera til spildevandstømning og Hymer Smart Control); Rat og Gearstangsknop i læder; Læder Napoli; 4 puder med betræk; Elektrisk Rullegardin for forruden og Alufælge.

Ligeledes er der en Hymer autocamper på under 6m på vej. Det drejer sig om Hymer Exsis-t 374 som er udstyret med enkeltsenge og bygget på Fiat Ducato 2,3 / 130 Multijet med automatgear.

Yderligere information:
PB Scandi-Mobil A/S
Industriparken 16
8961 Allingåbro
Tlf.:  86 48 15 81
Fax: 86 48 15 20

info@pb-autocamper.dk

www.pb-autocamper.dk


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk