Annonce:
Tornby Strand
D-DAG
NORDKAPP
Campstuff
Annonce:
Bije728x90
HinshøjCaravan728x90
UnionLido
NORDKAPP
Østsjællands Camping Center
Kronjyllands Camping & Marine Center
D-DAG
HELÅRSCAMPISTERNE

På fredag kl. 10 åbner Ferie-Fritid 2019, og der er eget at glæde sig til! Over 100 udstillere, en masse aktiviteter for alle aldre og ikke mindst en masse inspirerende foredrag. Et af de store navne er Dansk Camping Unions chefredaktør, Anne-Vibeke Isaksen – kendt fra populære camping- og rejseprogrammer. Hun giver dig sine bedste 2019 rejsetips i et spændende og underholdende miniforedrag fredag d. 25. januar kl. 11.00 og igen kl. 15.00. Derudover kan du høre foredrag med bl.a. Bravo ToursVitus RejserSafari Eksperten, ISLANDSREJSER, LIVE TravelGislev RejserKrydstogt Eksperten og mange flere.

Ferie-Fritid 2019 er en tre dags messe, der for 6. år i træk byder velkommen til ferieglade gæster i Odense Congress Center. Med et imponerende set-up af over 100 udstillere er det en af Danmarks største ferie-messer. Messen er åben d. 25.-27 januar fra kl. 10 alle dage, og der er gratis parkering.

Køb dine billetter her:

https://ferie-fritid.dk/billetsalget-er-aabent-til-ferie-fritid-2019/ Du kan også læse meget mere Ferie-Fritid her: https://www.facebook.com/feriefritid/