Annonce:
Isabella Lufttelt
Annonce:
Bije728x90

På fredag kl. 10 åbner Ferie-Fritid 2019, og der er eget at glæde sig til! Over 100 udstillere, en masse aktiviteter for alle aldre og ikke mindst en masse inspirerende foredrag. Et af de store navne er Dansk Camping Unions chefredaktør, Anne-Vibeke Isaksen – kendt fra populære camping- og rejseprogrammer. Hun giver dig sine bedste 2019 rejsetips i et spændende og underholdende miniforedrag fredag d. 25. januar kl. 11.00 og igen kl. 15.00. Derudover kan du høre foredrag med bl.a. Bravo ToursVitus RejserSafari Eksperten, ISLANDSREJSER, LIVE TravelGislev RejserKrydstogt Eksperten og mange flere.

Ferie-Fritid 2019 er en tre dags messe, der for 6. år i træk byder velkommen til ferieglade gæster i Odense Congress Center. Med et imponerende set-up af over 100 udstillere er det en af Danmarks største ferie-messer. Messen er åben d. 25.-27 januar fra kl. 10 alle dage, og der er gratis parkering.

Køb dine billetter her:

https://ferie-fritid.dk/billetsalget-er-aabent-til-ferie-fritid-2019/ Du kan også læse meget mere Ferie-Fritid her: https://www.facebook.com/feriefritid/


 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk