Annonce:
Campstuff
Isabella Lufttelt
Annonce:
HELÅRSCAMPISTERNE
Østsjællands Camping Center
UnionLido
HinshøjCaravan728x90
Valsugana Camping
Bije728x90
INTERCAMP
Kronjyllands Camping & Marine Center
Bije728x90

Den sidste weekend i januar inviterer Ferie-Fritid 2019 til en inspirerende messe med alt inden for camping-, rejse- og fritidsverdenen i Odense Congress Center, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen.

Du kan høre om de seneste nyheder og se det nyeste grej inden for campinglivet, ligesom du kan opleve udstilling af campingvogne og autocampere. Desuden vil campingpladser fra både ind- og udland være en del af Ferie-Fritids campingområde, så du kan finde lige præcis dén campingplads, der passer til dine behov.

Du kan købe din billet online her: https://ferie-fritid.dk/billetsalget-er-aabent-til-ferie-fritid-2019/ så får du den til en billigere pris end i døren.