Annonce:
Annonce:
Valsugana Camping

Den sidste weekend i januar inviterer Ferie-Fritid 2019 til en inspirerende messe med alt inden for camping-, rejse- og fritidsverdenen i Odense Congress Center, så skynd dig at sætte kryds i kalenderen.

Du kan høre om de seneste nyheder og se det nyeste grej inden for campinglivet, ligesom du kan opleve udstilling af campingvogne og autocampere. Desuden vil campingpladser fra både ind- og udland være en del af Ferie-Fritids campingområde, så du kan finde lige præcis dén campingplads, der passer til dine behov.

Du kan købe din billet online her: https://ferie-fritid.dk/billetsalget-er-aabent-til-ferie-fritid-2019/ så får du den til en billigere pris end i døren.

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk