Annonce:
Annonce:
JPCARAVAN
Camping Del Sole
Reimo
Le Palme Camping
HinshøjCaravan728x90
Kronjyllands Camping & Marine Center

Knaus Südwind 540 FDK

Alle modellerne i Knaus Südwind 2019 har fået en grundig fornyelse. Der er nyheder ude og inde og ikke mindre end 10 modeller var ikke med i 2018 programmet. Udvendigt er de bl.a. kommet CATEYE baglygter med dynamiske blinklys, selvjusterende ALKO AAA-bremser, ekstra bred indgangsdør og nyudviklet ServiceBox med let adgang til vandtank, el-stik m.m. På billedet ser ud den nye Knaus Südwind 540 FDK, en af de nye. En rigtig god familievogn til mor, far og to børn.


Mest spændende i den nye årgang er nok Südwind 650 650 PXB og 650 PEB. Det bliver spændende at se hvordan de mange Knaus fans tager imod de elegante egoistvogne.


Når du står i døren, ser du ind i et fleksibelt børneværelse hvor der er lys fra både loftvindue og vinduer langs køjerne. Læg mærke til det lyse interiør, lysbånd langs loftet og velplaceret loftsluger.


Siddegruppen står modsat døren med åbent ind mod det franske soveværelse. Opredningsmålet er på 196 x 95 cm. Her er der en rigtig god følelse af god plads og masser af let tilgængelige overskabe.


Køkkenblok, 142 l køleskab, klædeskab til de voksne og det todelte toiletrum så i samme side. Læg også mærke til sideklappen til højre.


Den franske seng har et madrasmål på 200 x 139 cm. Her er der også lamper monteret på en lysskinne og ”hyggelys” på hylden over hovedgærdet.


Opholdsrummet og køjerne set fra dobbeltsengen. Knaus Südwind 540 FDK har en totallængde, indvendig længde, udvendig bredde og højde på 751, 550, 232 og 257 cm. Køreklar- og totalvægt er på ca. 1.340 og 1.600 kg. Opvejning til 1.800 kg totalvægt er muligt som ekstraudstyr.

Knaus Südwind 450 FU

Knaus Südwind 450 FU er en populær gammel kending der har fået alle nyheder og har bevaret sin grundlæggende indretning. Den nye ekstra brede dør, som har været i et par år i autocamperne, er med til at øge følelsen af rigtig god plads indvendige.


I en vogn med en indvendig længde på 468 cm giver indretningen med køleskabet mellem håndvask og køkkenblok ekstra god udnyttelse af pladsen i længderetningen.


Den brede dør og plads til TV-ophænget koster minimalt i dørsiden.


Rundsiddegruppen har ok plads til fem om bordet. Den måler opredt 196 x 117/114 cm.


Den franske seng i Südwind 450 FU har også et madrasmål på 200 x 139 cm. Den har fået nye madrasser som fabrikken kalder EvoPore HRC-ma          
Der er god plads i magasinet under dobbeltsengen som er uden store tekniske installationer. Læg også mærke til de særlig affjedringssystem mellem lamelbund og madrassen. Knaus Südwind 450 FU har en totallængde, indvendig længde, udvendig bredde og højde på 667, 468, 232 og 257 cm. Køreklar- og totalvægt er på ca. 1.180 og 1.400 kg. Opvejning op til 1.700 kg totalvægt er muligt som ekstraudstyr.

Der er 17 Knaus forhandlere i Danmark.
Se mere på www.knaus.dk

Tekst og foto: JPR
© www.campingferie.dk