Annonce:
Campstuff
Annonce:
Campingudstyr728x90

AIRCON: En tidligere version af Dometics FreshJet 2200 sælges stadig på markedet, hvilket kan skabe usikkerhed hos forbrugerne. Dometic råder derfor til at spørge grundigt ind hos forhandleren, så man er sikker på, hvad det er for en model, man køber.

For nu snart tre år siden fik Dometics tagklimaanlæg FreshJet 2200, der ikke mindst benyttes i mange campingvogne, en kraftig opgradering, som blandt andet udmøntede sig i en helt ny luftfordeler, der sikrer bedre og hurtigere nedkøling end tidligere.

Læs her:

 

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk